Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost? Haha, ne ide baš po planu demonizacija Rusa
i ugljenin jozo leutar zena i sura od sefera celo i na desetine drugih su umrli prirodnom smrcu.....vele vas osmica i njegovi uhljebi iz osa...
Čuj demonizacija a brutalnu agresiju vrše nad suverenom državom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rusofili serbi turskog porijekla sad se slažu sa izjavom nekog ukrajinca. Zato što nije okrivio Putina.Kako su serbi licemjerni.Zar nacisti govore istinu ? Šta očekivati od naroda koji pljuje po zapadu a moli za vizu ispred ambasada zapadnih zemalja.Gdje je dostojanstvo i odlazak u Rusiju umjesto na zapad? Nema ga kao i morala.
Taj novičok, vojni nervni otrov, izgleda manje ubija nego Covid vakcine...
Samo naivni veruju da je posle onakvog intervjua Putinu bilo do ubijanja Navalnog. Možda je covijek i sam sebi nekako presudio, kontrola uma nije novitet. U svakom slučaju, poen za Ruse pa poen za Zapad. Tajbrejk decenije.
Pa nije dobio trombozu od dobrih uslova u zatvoru
Dohako mu pfizer! https://t.me/pravonaslobodu/63346
Zapitaju li se ukri šta bi se dogodilo ako bi rusi porušila mostove na Dnjepru i popolovila zemlju na dva dijela i zašto to do sada nisu uradili? Djepar je širok u prosjeku kilometar, a tih mostova nema puno i Rusi ih mogu za dan sve porušiti. Imaju mogućnost imaju čime, zato bi ukrima pametnije bilo da razmisle o posljedicama ukoliko pokušaju da na duže vrijeme onesposobe Krečki most. I da ne prijete, a svima je jasno da žive od sadake sa Zapada i da broje svaki metak koji ispale.
Kada bi razmislio o tome što pišeš, kao i zašto nisu prije 2 godine, minirali željeznicu i brze ceste, shvatio bi šta je pravi cilj ruske federacije,a ne ovo putkovo pranje mozga. U ovom ratu je Rusija još uvijek najveći gubitnik.
Ko te jedno slaže ne možeš mu više vjerovati, a ko laže kad zine zaključite sami.
Garant vakcina u pitanju.
Ovi Ukrajinci su stvarno naivni. Sve se moze sredit, pa i tromboza
Je li bio vakcinisan ?
mnogi u rusiji umru od prirodnom smrcu od izljeva tijela, preko balkonske ograde.
Da nije iznenada
Eto oni znaju uzrok smrti bolje od Rusa.Prije ce biti da pokusavaju prikazati svoju obavjestajnu službu veoma močnom.Njima bas odgovara da bude Putin odgovoran a u ovom ga slučaju brane kao da je njihov.Smrdi to na kilometre.
..."Krimski most, koji se ponekad naziva i Kerčkim mostom, sagradio je Putin nakon aneksije ukrajinskog poluotoka"...Putin sam most sagradio, jel ga on vario i cigle slagao, svašta. Krim je ušao u rusiju nakon referenduma koji je podržalo 98% Isto kao što se i BiH referendumom otcijepila od SFRJ. Znači dvije ogromne novunarske laži u samo jednoj rečenici.
Za one koji ne znaju Navaljni se opsesivno plasio korone i na svoju molbu je vakcinisan Fajzerom. Na Zapadu je pravi pomor mladih ljudi od ove vakcine a svjez slucaj je moj komsiluk naime iz nepoznatog razloga (ali vakcinisan fajzerom) je iznenada preminuo mladic koji vodi ultra zdrav zivot (vegan, ne pusi, ne pije i trenira redovno). I on je kao Navaljni opsesivno bio okupiran koronom.
Druga stvar, Navljni nije bio u pravom zatvoru vec u kuci nedaleko od Novosibirska gdje je imao internet, drustvene mreze i slicno. Putin je odrzao obecanje koje je dao Merkelovoj iako je je Navljni imao kontakte sa direktorom CIA u Berlinu i Njemackim BND sto je kznjivo dijelo spijunaze.