Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to da Rusija, papirni tigar, ima 3 puta više municije od Ukrajine iza koje stoji svemoćni i premoćni zapad, daleko brojniji i daleko ekonomski jači od iste te Rusije?
Bilo je i kod nas 100 na 1. Pa smo opet opstali.
Sjećam se Euromajdana.Tad sam reko da su otišli dođavola.Još kad je ta nova Ukrajinska vlast ukinula Krimu autonomiju bilo je očito šta se sprema.Ima da Evropu dere inflacija dok nam ne istjera pamet.A možda i gore stvari.Sad brojte granate kad nemate mozga.
Interesantno je da svi govore o "agresiji i okupaciji" Krima.I narod popušio tu foru.Niko ne kaže da je Krim Nikita Hruščov dao Ukrajini uslovno, da bude Autonomna Republika.Ukidanjem Autonomije Ukrajina je sama sebi oduzela Krim.
Oteto jer ga je Milošević oteo.I on je kao i Ukrajinci ukinuo Kosovu status Autonomne pokrajine.Tako je otvorio vrata ovima da ga uzmu.Primjer Kosova i Krima ima isti potpis.Na osnovu toga možeš zaključiti ko je bio gazda Miloševiću.Ali sve je to manje bitno.Dolazi Balkanska unija u koju ulaze države ex.Yu plus Bugarska ,Grčka i Turska.To će imati podršku Rusije,samo moraće se malo ratovati sa Hrvatskom oko Dalmacije,nažalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Roka se krstadija momački..neka, neka
Neki dan bio članak da im vrh vojske prodaje korupcijom granate i ovi šabani kukaju traže daj još
Ja mislila po prethodnim objavama da su im ostale jos samo krampe i lopate
Samo dolare na sunce i unis štanca i subotom i nedeljom
Pa da niste kroz koruptivne radnje protracili novac za 100.000 granata imali bi vi pet na ruske tri. Ovako jbg, sto da se radi sad. Tucite se sa tim dto imate.
Klasicni primjer ratovanja za drugog. Namjestimo vam rat damo vam oruzje i ginite za nas
Ja samo kažem teško onome kome vojska i rat zavise od pomoći zapada.
U ovoj situaciji, koja je uistinu rijetka, Ukrajina bi bez pomoći zapada bila pregažena za par dana.
@Limeni Sve su to zapadne sile uradile da preko Rusa naštete srbima 😂
Kao što pametni Njemci kažu "Ist nich unsere Krieg". Na Ukrajini su zapadnjaci oprali para što odavno nisu.
Ljetos na moru, znam domaćine koji izdaju svoje vile, kažu ova je zakupljena dva mjeseca, dan košta 250 EURA...onako pitam a ko su konzumanti, pa Ukrajinci , kaže gazda,, A table na autima Njemačke, pa uzeli rent a car...
Pa sta hocete vise? 50 milijardi eura samo EU ce dati 2024 godine Ukrajini. USA ne racunam. Jel sad mi trebamo ratovati umjesto vas? Zbog idiotske odluke da se prikljucite NATO-u citav svijet ispasta i gusi se u inflaciji.
mi nismo ni na 50 imali jednu
Pregovori i kraj priče, svaka druga opcija je pogubna !!
Ugledajte se na one momke što u patikama i majicama idu na tenk,nemojte samo kukasti više,borite se za svoju domovinu ako je volite