Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Englezima, Amerima I Francuzima koji su u podrumu sa nacistima svakako nije Vaskrs
Ako si vjernik i čovjek, to si stalno. Nema logike ubijati ostalim danima, pa stati na Vaskrs. Ali većina ubica i smatra da to radi u ime Boga.
Lupaju ih Rusi k'o šarena jaja.
Obecanje glupom radovanje... Glumac syhebao Ukrajinu za sljedecih 20 godina
Da su vjernici ne bi napadali uopste
Ukrajinci imaju inicijativu i na Ruskoj teritoriji i na svim frontovima, Rusi bi pauzu mogli iskorititi da dođu sebi, zato bolje ganjajte. Ruska vojska je jedno jače lovačko društvo u odnosu na Ukrajinsku sa zapadnim oružjem
Odkud njima ugled i ljudskost
Rusi ne slave vaskrs. Samo se pobeda slavi. 9 maj.
Kako bi Isus prezreo mnoge koji se ko fol zaklinju u njegov lik i djelio....Isus je sirio ljubav i mir, a vidi ovih iskrvise se....
Ma da, pozorište je vojni objekat. Patoloski lazovi. Brat na brata po vjeri. Bogohuljenje. Ne znam samo sta radi puTin na liturgiji? Pricestio se? Za sta? Kome? Fuj.
Ubijaju bracu pravoslavce na njihov praznik😏
pa nisu u igrici ...
I ti bi ubijao po Ukrajini sotono zedna pravoslavne krvi.Igrica ti bila u kuci.
Sa nacistima nema pregovora!
Ko ne postuje Vaskrs postuje sotonu. Za Vaskrs ubijati ljude to mogu samo Rusi I njihovi simpatizeri .Ubijaju pravoslavce I misle da ce u Raj.Putin I njegovi simpatizeri ce nize od Danteovog pakla. Sotone u ljudskom obliku.
Proroče j...o te Zelenski u usta
Sto bi rekao veliki adolf,kad su mu rekli da treba pregovarati o predaji zbog civila:"civili???u ovom ratu ne postoje civili,sami su me doveli na vlast,sad nek stradavaju."