Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je parkiran sa kruzerom Moskva 🙄😁
sad kad krene ravnjanje i kmecanje
Da zdrastvuet tavariš Stalin!
Pade li koji Ukrajinski?
Rusija je možda u knock out-u i mozda je Zapadni svijet trenutno ne uzima za ozbiljno i zbog toga su Zapadnjaci odlucili da smanje pomoć Ukrajini! Ali dići će se Rusija, jača nego ikad i zajedno sa Kinom i Islamskim svijetom ce pobjediti zlo sto hara ovim svijetom vec 600-700 godina a to je Zapadnjački ili Križarski svijet !
Ljudi nisu svjesni da nema "Zapadnjackog i Krizarskog" svijeta, da bi BiH recimo nestala u vidu magle, ne razumijem kako smo tako kratkovidni, slazem se da svijet nije uvijek pravedan i da je puno zla u svijetu, ali sam ubijedjen da bi bilo 100 puta gore, posebno po nas da nije ovako kako jeste.
Križarski će da te prekriža... A Rusija su inače Muslimani. Al mogli da budu, zamalo. Muslimani su inače Rusiji prije 1000 godina nudili da postane muslimanska zemlja. Međutim čim su im Muslimani sa juga rekli da u Islamu nema alkohola Rusi ih odma poslali nalijevo krug. Kako će u hladnoći da žive bez alkohola, mrš. Ovo je živa istina.
Sretno Ukrajinci!