Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2 vojna sila ne moze od avgusta da osvoji grad veličine Kalesija. Vlahadijska borba samo uradi plodom kad je silovanje i ubijanje u pitanju nekakih ljudi.
Svako normalan moze skontat da je Rusija prdnula u čabar.
Samo Ukrajinci unistavaju sve pred sobom. A mogu zamisliti sto onda Rusi njima rade.
Rusima su od onih 12500 tenkova,ostala jos samo dva.I to in cuvaju u steku,nedo bog kakvog NATO napada.
A ne pričate o snimku gdje Ukrajinski vojnici režu svinjsku slaninu na Kur’anu kojeg na kraju zapale.
A ukrajinski muslimani se bore na strani Ukrajine.Čečenski bataljon itd.I vi će palit Kuran.Daj bježi tamo
Isti ovi sto rade protiv Rusije, radili su ovo i u Libiji, Siriji, Afganistanu i Iraku. Tad smo mi pljuvali Ameriku a i dan danas rade ovo Palestini i jedini koji brane Palestinu su Iranci koji su u istom taboru ko i Rusi. Sad eto vecina Bosnjaka pozdrava ove ratne huskase zato sto ih nekom vezom poistovjecuju sa Srbima. Nidje veze, kad opet napadnu Iran npr mi cemo govorit protiv njih, nasa posla, cijeli Balkan je u q#rcu.
Ne sputavam uspjeh ukrajinaca... Ali nije moguce da se ne objavljiva ni jedna vijest ruskih snaga u svijetu... Treba biti fer i posten i objavljivati stvari kako jesu... Rusi jesu kante od vojske i smijeh obicni ko ih stavi na drugu najjacu vojnu silu ali boga mi nisu ovakve kante. :)
To se zove mind programming, zato se i zove tv "program"...
Jos malo pa ce se voziti traktorima,dosli tenkovima a bjete traktorima,podsjeca me to na jednu kukavicku vojsku
jednostrani portal
sad ce reci zapadna propaganda hahahhahahhahhahahahahahsh
Interesantno je ovaj navijacki pristup ratu (zeljo protiv Sarajeva) Anglosaksonci jos jednom gledaju kako se kolju bratski narodi i nadajuci da ce kada se ovi dovoljno iskolju moci hraniti njihovim mesom
Da li se ovo od strane rusije i dalje zove specijalna operacija. Dugo nesto traje a kad ce zavrsiti ne zna se! Pozdrav braniocima!
Da se razumijemo, svi su oni u pet deka, ne podrzavam sto rusija napada, a da su ovi kao ljudi nesto bolji nisu, radio sam sa ukraincem, debil teski.
Mrce im Ukrajinci keve rusofasisticke
Photoshop, svi znamo da je ruska vojska neuništiva. Od njih se granate odbijaju i za 3 dana su u Berlinu, hahah :P
@gooUser1669793435 rusi su u Berlinu i to zapadnom, preskocili su jos jucer ogradu. Siris dezinformacije sramoto :P