Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u BiH ima šumska oblast sa veprom na čelu 😭
Samo tamo je kralj miš mekinjaš
rusi su izgubili 39 pilota i zračnog osoblja u Rostovu, na aerodromu. ruski vojni Telegram kanali - "izgubili smo šest helikoptera i sofisticirani avion Il-22 koji se koristio za izvođenje borbenih operacija na velikim visinama. Oboren je raketnim sustavom Pancir koji je ruska vojska dala Wagneru. Vojni analitičar i političar Viktor Alksnin vjeruje da su u avionu bile vojne 'glavešine' visokog ranga. Vjeujem da je broj osoblja u avionu bio između 15 i 20. Svi su umrli.
Šumskoj oblasti!? Napali Šumsku!! Dje Dodik?
Vece guitar om Wagner napravio za 24 sata....steta sto su stali
Nije ni b
Nije ni vepru lahko ovih dana.
Kakav napredak ljudi ovi uzeli neko polje od 100 metara i lafo napredak.
Bit ce zanimljivo citati o svim ovim akcijama poslje rata. Grehota mi samo naroda sta zaglavi u sred svega toga..
Samo goni bandu agresorsku do moskovlja.
Igraju igrice rusi
mic po mic ali nek se napreduje.
Svi su zadovoljni.Rusi došli do obale Dnjepra i čvrsto je drže.Ukrajini ostao Harkov, industrijski potencijal za NATO odbranu.Još mjesec dana kad se rasproda žetva ide i mirovna konferencija u Istanbulu.Vojnicima obe strane je najbolje da se ukopaju i razbace remija ili šaha.
Daj ne ebite... Tolika Ukrajina vi napredovali 1km... Kada ćete osloboditi celu zemlju? Nešto tu duboko ne štima.
Slava Ukraini !!
Ovo moranu iskoristiti dok su Rusi u rasulu. Kod njih je razbijena vojska. Kako god wagner je vodio kljucne rijec u ovoj regiji, a sada ga nema
Imamo i mi Sumsku oblast.