Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inters je mnogo veci od samog rata i teritorije..vojnik svjestan da je poturen za tudji cilj ..Interes
Milioni tvojih vršnjaka su već po zapadnoj Evropi i mlate pare. Da imaš imalo pameti budaletino i ti bi se uhvatio noge i pravac Evropa. U Evropi će ti biti jedna godina bolja i produktivnija nego 50 godina u toj razorenoj zemlji. Ne da neće niko ratovati za tebe, nego i kad se završi rat, bićeš ponižavan i živjet ćeš jadno i bijedno kao i mi borci u BiH. Bježi odatle budaletino.
Ukrajina se bori za interese EU i Amerike.Oni su ih izfinansirali a Ukrajina zauzvrat daje svoju djecu.Lukava Amerika.Ne treba biti naivan i amerikanca i švabu za prijatelja uzimati.Škola koja se skupo plaća.
Neka se samo prisjete rata na balkanu i znaće sve što treba da znaju o EU i natu.
A nikad nije kasno tek sad vidio ovo. Jbg nisam bot. Kako vi nasjedate na tu priču navukli vas . Svaka zemlja ima pravo da pristupi kojoj hoce organizaciji. A Ukrajinci nisu pricali o NATO pa svejedno ode Krim. Kako niste normalni tako bi i Srbija nas napala ko fol zbog nato-a.
Na kraju ce da zavrsi dogovorom ovih sa vrha, i sto si dalje od tog kruga ljudi, to je sve manje bitno, a sve vise si topovsko meso.
I ovakvu gamadi podržavati ? U svemu očekuju pomoć a sve oko sebe vrijeđaju ? Samo pljunuti i okrenuti glavu.
Gledam ove "vojnike" i meni svaki dan sve vise i vise raste postovanje za nase branioce jbt... Sami, bez uniforme i oružja
Cetnicka propaganada: Ameri su natjerali ruse da napadnu Ukrajince isto kao sto su natjerali srbe da kolju bosnjake. Jednostavno nisu imali drugog izbora.
Ono sto meni nije jasno je kako zemlja od 45 miliona stanovnika ima vojsku od samo 100-200 hiljada vojnika. Pa Armija RBiH je brojala 300 hiljada na 1,5 milion stanovnika.
Kreni od sebe vojnice. Ukrajinci na pocetku....nece biti rata...amerika lupeta. SDA...nece biti rata ...uskoro stizu zlatne kasike. Ukrajinci...hocemo u EU a korupcija i kriminal na zavidnom nivou vec 20 godina. BiH ...neznas koja strana ima vise korupcije i ovaca sto glasaju za ostanak u zoni sumraka. Budi sretan sa pomoci koju vec dobijas...nebitni ste kao i mi
Ne znam sta vise ocekujete od NATO? Da dodju i bore se jos umjesto vas i uvuku svijet u III svjetski rat? Borite se za sebe i svoje porodice kao i ostali sto su radili, jedino sto vi imate od njih pomoc kakvu ostali (kao BiH) nisu imali! Ni za to od vas nisu dobili ni hvala nego samo kuknjavu i psovanje!
Što hoće,NATO im daje silno naoružanje,kako bi se obranili sa embargom na oružje kao mi u Bosni.
Pi*ke nego šta su. Sjetimo se samo kako su u BiH ratovali. Ameri snimaju filmove pomi jući BiH kao da je Vijetnam, lafo borili se, imaju traume. A činjenica je da su samo posmatrali, pomagali novinarima i na kraju upotrijebili silu ali iz zraka i to po tada značajnim ali bezopasnim ciljevima pa čak i civilima.
Prestani biti lutka bez mozga! Uvukli su vas u bratoubilački rat kao nas ovdje na Balkanu! Većina nas smo zombiji ispranog mozga, loše manipulisana masa!
Pravu braću nitko ne može uvući u međusobni rat. Jedina krivica zapada je što s vremena na vrijeme prestanu nas sprječavati da međusobno ratujemo.
Paid by RS and r genocidna .Dolazi vrijeme kada cemo vas protjerat preko Drine. Pripremite se bando cetnicka . Moja ruka ce vas razvali gdje god stignem. Sad smo nauruzani bando cetnicka. Nikad vise 💪
Neka tastatura ratnici, ohladi malo i ti i ovi sto ti komentarisu ispod da su spremni, pojma vi nemate sta je rat
Paid by RS and r genocidna .Dolazi vrijeme kada cemo vas protjerat preko Drine. Pripremite se bando cetnicka . Moja ruka ce vas razvali gdje god stignem. Sad smo nauruzani bando cetnicka. Nikad vise 💪
Pa ti ćeš se u tom momentu usrati a da gaće nisi uspio skinuti...jadno poture...