Potpis predsjednika Janukoviča
1
Ukrajina: Usvojen kontroverzni zakon o ruskom jeziku
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moji bivši srbi , niste vi krivi što su vam pradedovi prihvatili islam i odrekli srpstva , pa sada morate da ispaštate i izmišljate nekakve nove jezike i istoriju , samo da bi se razlikovali od potomaka svojih .
Grohotom se smijem....cuj gramatika nasih jezika Srpska...LOLLL. Znamo otkud ju je VSK pokupio za standardizirani Srpski! Samo vi izgleda ne znate. Niti su vam braca Srbijanci i CGorci ju do sada savladali kako treba!
čuj ukrajinski jezik , isto kao što su bosanski crnogorski i hrvatski kao jezici , a gramatika srpska
Potpuno ispravna odluka.
Ljudi vec govore stoljecima ruski, i oni sad njih pokusavaju nagovoriti da pricaju ukrajinski jer je to njihov jezik....gori su od nas
pravo vruće danas
nek je porodica iz rakovice zadovoljna bunarom i šestim djetetom, mašaIIah
Gdje god ima srba ili rusa, tu trava ne raste. Hrvati, divim vam se, kao sto vam se divi cijela Evropa u vezi Oluje. Nije Alija trebao biti merhametli i ostaviti vlahe u Bosni.
I ovo je q.r.c.i.na od drzave ko i kod nas...