Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo nam treceg svjestkog rata i bog me koliko ja vidim bice i zadnji. Kriva je EU sto su i ne znam koji K EU je htio prihvatiti Ukrajnu kao EU drzavu. Naravno Rusi ce sad sve pokat da uzmu Ukrajnu a iz Bosne i Srbije ce ici cetnici da se bore za Rusiju to vam garantujem. Svi cemo ostat bez benzina i gasa a pogotovo ako dodje vojska u BiH da djecu uzma i salje u rat i po drugim drzavama isto tako.
već nekoliko vijesti samo pišu da ginu ukrajinski vojnici i ruski civili, a proruski separatisti??
ejj tu sam, gdje si ti?? ;)))
vrijedna luna, jesi na protestima, mi ne smijemo zbog represije vrhovne vlasti :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
.....ovo oni malo, tek da dostignu dogovorene linije jučer u Moskvi:)
a što su merkelica i hollande dobro pregovarali.
putin primio kurtza.
prije bih rekao da nam gine novi hladni rat.. Teško da može doći do konflikta sličnom 2 ili 1 svjetskom ratu, današnji ratovi se većinom vode protiv militanata,nekih pobunjeničkih grupa ili samoproglašenih država, dok u srednjoj americi traje rat protiv narko kartela.