Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa janukovic je trazio od eu 20 milijardi eura i oni mu nisu dali.....jos da se odreko rusije izgubio bi mogucnost izvoza u rusiju koji je 17 milijardi eura....evropa odnosno njemci su obicne kurve koje bi htjele sve dzaba da ti uzmu i jos da ti unuke zaduze do guse...vec sam pisao da evropa ima velikih problema sa bankama koje su pred bankrotom,tako da tamo situacija nije nimalo ruzicasta....dolazi vrijeme vladavine rusije,kine i zemalja briksa...a evropa stara kurva ako vidi da nema kud mogla bi izazvati katastrofu svjetskih razjera
Prelijepa vijest. Kurva Evropa je ispusila po pitanju ukrajinskih prirodnih resursa. Neda Rusija da Evropa postane neovisa po pitanju plina i da Ukrajinu izmuzu do kraja. Novi svjetski poredak, je jos jednom ispusio kitu pred Rusijom. Aferim ! :)