Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taj most treba sravnati sa vodom, samo polako...
Pade Kerčki most, odmah pade i Herson koji je Putko taman bio priključio Rusiji... Onaj amaterski igrokaz kad Surovikin obavještava Šojgua da moraju napustiti Herson je najsmješnija ruska blamaža od početka rata (uz potapanje krstarice Moskva)
Vidim ima i minusa... OK, možda je veća blamaža Zmijski otok ("Ko drži Zmisjki otok upravlja budućnošću čovječanstva" kako reče Dugin, a nakon bježanije naglo postade: "Bezvrijedna hrpa kamenja"). Kolona pred Kijevom i Hostomel su takođe spektakularni, pad Kupjanska, Izjuma, Limana su u vrhu, Vuhledar je čisti potop... Ima toga za finu top listu.
Baš smo iznenađeni...
Je li ovo onaj most u Jablanici (slika sa ekskurzije)
Ovi ukrajinci baš čvrsto vjeruju u pobjedu nad Rusijom a centa nisu dalje od rijeke Dnjepar makli, ne kontam majke mi.. Nisam rusofil ali stvarno objektivno gledano, od kad su rusi aneksirali što jesu, ovi nisu centa makli a dobijaju milijarde i milijarde vojne pomoći. Šta bi bilo sa chetama da su nama stigle milijarde pomoći... Karpati bi im bili zadnja granica.
Ma pokrali su oni za tri života i prije rata i poslije rata a Boga mi i tokom rata.
Rokaj agresore