Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjezi komentatori sa CODa i dva grama mozga. Agresori zlocesti Rusi 😡 i Branitelji nasa braca dobri Ukrajinski krivoslavci 😍💖💓💞
Kako je tajno kad klix pise o tome ? 😁 Iz ovog samo jos vece shanje moze ispast
Biden je to vec zaboravio.
Ode most do kraja mjeseca.
Raketama neka Bog osvijetli put da pogode što više okupatorskih vojnika.
Biden juče potpisao a već danas ispaljuju ATACAMS, kad ih prije dopremiše do Ukrajine. Stavarno su zaista!
hajdi procitaj text jos jednom levatu mozda skontas da su ove iz prvog paketa dosle malo kasnije 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣
Treba im na jesen poslat hipersonične AGM-183, 1000 komada samo $15 milijardi, uništit sva naftna postrojenja u nacisstičkoj Rusiji. I plinovode sa Sibira.
Sami ce rusi sebe zapaliti. Mi samo trebamo kokice uzet i pustiti ih. Petljat se u to previse nije dobro. Samo dovoljno da ih zavadimo ostalo ce njihova nacisticka prljava masta da uradi.
Samo mi nije jasno kako smo mi u tenama napravili drzavu,bez icije pomoci,kakvi heroji majke mi,a ni boracki dodatak nam vlast(gov.a) nisu dali.
hajdi to sto su zeleni popišali borce i borbu za drzavu ali zuto govno se na kraju popiša i po kostima pobijenih sjeme izdajnicko da se zatre
Bošnjaci je li vam žao braće rusa koji lobiraju protiv Rezolucije i predstavljaju entitet erres kao državu?