Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno će ih zajebat, ali su junačine samo takve ovi Ukrajinci.
Ako postoji sram, svi bi ga trebali osjećati jer smo pičke pičkave.
išli mi 92
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Poruka vlasnika razbijenog auta iz Tuzle demonstrantima: "Draga omladino, neko mi je razbio kamenom staklo na autu, koje je bilo kod Doma Zdravlja (u Tuzli). HALALOSUM! NEKA STE! Popravice Muharem, al' ne odustajte od sebe, ni od svojih prava! Ne dajte im da vas varaju kao što su mene izvarali! Imate punu podršku od mene i od svih gradjana BiH!'' Muharem iz Tuzle.
pucati po svome narodu, strašno...
Evropa polako ali sigurno prelazi u vodstvo, ali ima tu jos dosta da se igra do kraja utakmice...
Uvođenje ljudi u ratna dešavanja nije samo posljedica nagovora, nego i obmane, prisile, ucjene i osvete.
Dobro je!!!!
Za @valterTNT, Javi se na: [email protected]
Kod njih je ovo rezultat jednog neslaganja sa vlasti za jedan dan. Mi imamo MILION i jedan razlog + 20 godina istog sranja... a mi trenutno ispijamo kafu na raskrsnici.
NE MOŽE, dok dok se prvi tor pokrenuo, druga dva PLANDUJU. Neki i likuju, pametuju ili nam se smiju i izigravaju da su Švajcarska ili bolji i stabilniji dio BiH. I ČEKAJU DA VIDE šta će sa nama biti, ali neće u akciju za zajedničke interese i ciljeve. Pale su vlade 4 kantona. Nema punog efekta, ako se svi ne dignu, ali i pored toga ima pozitivnih pomaka, skupštine će usvojiti većinu zahtjeva građanskih plenuma tj. zahtjeve građana.
U vezi s vijestima iz Ukrajine, uvijek treba procitati jos pokoji izvor, nadam se da smo naucili lekciju "Spinovanje za pocetnike" kroz pokaznu vjezbu koju su nam demonstrirali "nasi" mediji od pocetka bh. demonstracija. Neki izvori tvrde da je ukupan broj ubijenih od pocetka demonstracija 70, a drugi tvrde da je samo jucer poginulo preko 100 ljudi. Dogovor postignut - dogovor nije postignut, Janukovičeva porodica napustila Ukrajinu - ili nije, Janukovič će odgovarati za nasilje - ili neće. Izgleda da je pravilo "druge strane" za novinarstvo u BiH odnedavno umrlo.
UKRAJINSKI TORNJAK! Kličko je u Njemačkoj precijenjen. Opozicione partije su dio 'EvropaMajdana', Klička, kao figuru, teško da neko ozbiljno uzima. On JEDVA DA GOVORI ukrajinski- rekla je Weisband danas njemačkom političkom magazinu "Spiegel".
ni ja fahra nista ne razumijem. I lik bio kandidat za predsjednika. Pa trebali smo i mi ko amerikanci uvesti zakon da samo predsjednik moze biti ko je rođen u toj zemlji. Cuj da me predstavlja neki umjetnik iz gusinja. Lik za 22 godine koliko zivi u bosni nije naucio bosanskog jezika
A sada slijedimo MI
"..posredovanje francuskog, poljskog i njemačkog ministra..." Bilo bi ofirno da je Britanac umjesto Poljaka, ionako se hudi Poljak ništa nije ni pitao, Francuz pomalo, tu je neki Hans, Hajnrih... vodio glavnu riječ u svoje ime i ime "svjetskog policajca" SAD-a. :D
BORBA GOLORUKOG I OPLJAČKANOG NARODA PROTIV ''POLITIČKIH HULIGANA'' KOJI RUŠE DRŽAVNE INSTITUCIJE ZBOG PAPIRNIH NOVČANICA i LIČNIH INTERESA.
Jeli tvoj nick rezultat licnog stava ili loseg iskustva? Ukoliko je ovo drugo, mozda mozemo podijeliti iskustva i napraviti neku saradnju u vidu zajednickog djelovanja protiv te pojave. Nas je vise od 14 koji se kontinuirano borimo. Pozdrav!