Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ako odem na krim, postajem li krimos?
...a ovo što čuče u stražnjici babe erdogana? :)
...a, jbt...pa lijepo sam ti reko nemo tako o svojim precima :)
zasto se ne pise o SRPSKOM TERORIZMU na Balkanu...http://balkans.aljazeera.net/vijesti/na-kosovu-uhapsen-osumnjiceni-za-terorizam
Jebiga ameri zidovi osvojise svjet s politikom,,zavadi pa vladaj,,,samo et glupi narod haman svugdje isti...samo razlika u imenu i jeziku,,,
Krim je Rusija, a Kijev to moze samo smatrat svojom teritorijem, isto kao sto srbija smatra kosovo svojom :)
KRIM TREBA VRATI TI RUSIJI I SVE RUSE IZ UKRAINE PROTJERATi U KRIM ILI RUSIJU..JER TO NISU LJUDI TO SU ZLIKOVCI KOJKi SAMO ŽELE RAT
...e, adolfe, uranio :)
zašto...sve sam rekao istinu....eto vam Krim i kuš ali vama će i to biti malo hoćete još nije problem dotaknut će te ubrzo dno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo neka oni kidaju. Postoji direktna zeljeznicka veza prema istoku sa trajektom, a u gradnji je i most. Krim je zavrsena prica, a radikalni desnicari u Kijevu mogu ga samo cuclati. A moraju se cuvati. Dok oni glume face i ukidaju kao fol oni mocni, mozda Rusija njima ukine plin? Ja ne bi zelio da se to mora desavati.
Ukrajina je država u raspadu kao Jugoslavija a Krim je zauzeo ulogu Slovenije, pa sami skontajte koliko njih na Krimu boli ćošak za ove proglase nacista iz Kijeva. Krim je neotuđivi dio Ruske Federacije!
Prije će biti kao Srbija, a Krim je Kosovo.
VAZDA BIO BRATE
Ukrajina je zapocela "odsijecanje" Krima onog momena kad su razbojnici i nacisti otjerali legalnog predsjednika i uveli zemlju u gradjanski rat. Krim je Rusija, "odsijecali" ga oni ili ne.
Vidi bosmana, Tatara starog. Ni manje, ni vise nego tatarski? Tatarland? Tataristan? Da nije slucajno vizantijski? gotski? rimski? Sto bas tatarski? Jel zato sto su Tatari muslimani, pa ti tako sladje? Hajde, bar si jedno pogodio. Mi Srbi i Rusi smo isti. Jedan narod :-)
Bosman Krim kao i većinu gradova na istoku Ukrajine osnovali su Grci, takoda se slobodno može reći da istorijski Krim prpada Grcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo da bude kao po daytonu... Ali cini mi se da ce biti tako..
Lapsus.. Htjela sam reci samo da NE bude kao po daytonu...
Taj vlahi je poremecen ili se zaljubio u neku hrvaticu ili srpkinju i dobio suplju kartu a ona ga odbila zato sto je taliban :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel' ih anketirala il aneksirala?
anektirala aneks - anektirati aneks - aneksirati ne znam šta je ispravno, da ga j.ebeš
Ovdje nam je potreban profesionalni lingvista inače nam glavobolja ne gine :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Krim je u potpunosti ovisan o kopnenoj Ukrajini, a od Rusije ga dijeli nekoliko kilometara širok morski kanal.
Sace predstavit nekoliko projekata-Brze pruge,pruga Sevastopolj-Lajkovac,Krim na vodi, Gasovod sjeverno-juzni tok...