Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo u napad, bombe, prasak, gromovi, oluje, idemo jače, rokajte, trpajte, punite!
Šta zapad radi Rusiji. Vodi se rat na ruskoj granici u kojem polako pobjeđuju Ukrajinci, nametnuli sankcije Rusiji i obični narod gurnuli u još veću izolaciju. I na kraju još Rusija ne smije priznati da pomažu Ruse u Ukrajini.
Drzava je obicna ljudska izmisljotina kao i sve ostalo...sve ima svoj pocezak i kraj...tako imaju i drzave...reci da je nesto vjecno,pogotovo nesto drzava,pa to je komedija...drzava je zamisljeno podrucje gdje je covjek ucrtao granice...sve one imaju pocetak i kraj....kraci rok trajanja imaju multietnicke drzave...to mozemo vidjeti iz licnog primjera...jednom sam se borio za drzavu i nilad viseeeee....nilad...to je obicna glupost...pogptpvo se boriti za druavu na balkanu...e to je veliko zlooooooo....napravis drzavu gdje su firme pokradene...gdje je 50 posto nezaposlenih...drzava koje fakticki i nema...drzava koja je korumpirana do same srzi...jebo drzavu takvu
bas si u pravu sve sto si reko
Razljutili se Ukrajinci, još bi Putin mogao izgubiti i dio Rusije...
Sad bi NATO trebao braniti Rusiju od Ukrainaca :))
prednost "domaceg terena" i ljubav prema domovini moze biti jaca od oruzja