Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta? Čiji će drugo biti?
Et' tebe opet...
Evo vala kuckam, smješkam se i slušam neku staru dobru muzikicu, uz moj mali Tubor.. laganica.. A kako ste vi mlađahni gospodine? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kod nas neki dan golf oborio biciklistu i pobjegao ... pošto je bio golf, znači da su bili njemci .... logično
i isonično
Upravni odbor Malaysia Airlinesa donio danas odluku da se kompanija od danas zove "Markale Airlines" Istraga o padu aviona je pronašla dnk tragove vladimira putina na krilu i repu aviona kao i čekić koji je vjerovatno koristio.Zločesti Vladimir najgori od sve djece bit će kažnjen ukorom a dobit će i nižu ocjenu iz vladanja. Ne vrijeđajte nam inteligenciju kriv je onaj ko je uputio putnički avion iznad ratnog područja.
Zar je itko normalan i na jedan trenutak sumnjao čije je djelo bio ovaj teroristički čin ..? ? ?
Kol'ko ja znam, a znam, i u CIA i među mudžahedinima je teško Baćušku pronaći... Dakle, ostaje jedino da je Putkova odgovornost za ovaj teroristički čin.... Vratit će mu se to i razbit o glavušu k'o i četnicima 90-te ...!!!
uvijek na ovakve vijesti sticem utisak da je najvaznije svrstati se na neku politicku, nacionalnu ili drugu stranu, i navijati, zrtve, kako ih amerikanci prakticno zovu, kolateralna steta, i jesu samo to. publika voli krv, gladijatorske borbe, samo ne vise u koloseumu, vec na cijeloj planeti.
amerikanac nikada ne ubija civile, vec samo okrutne talibane, ako koji civil strada, to je sasvim, sasvim slucajno. dok su rusi zli i ubijaju iz uzitka, tako mozes okrenuti bilo koji dogadjaj. dakle..sve zrtve su kolateralna steta nasih predrasuda i ubjedjenja
za mene su rusi iznad svih, zatim dolaze njemci... ali cim ukljucis objektivnost,iznenada pocnu padati. sve zavisi da li si u stanju sagledati cinjenice ili se drzis emocija. za cinjenice treba puno, s emocijama ide lakse, crno bijeli svijet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a čiji će bit , neće bit kanadski jbt ....
Ukrajinci hteli da obore Putina i sada zapad pokušava da prebaci odgovornost na tzv. ruske separatiste. Braćo ukrajinci, popušili ste na Krimu, izgubili ste rat u istočnoj Ukrajini, nemoj da ostanete i bez tog Kijeva još malo.
sad ce rusija staviti veto na ovaj izvjestaj :)) kak ne:) kuzite :))
ovo ko one indijske serije, nikad zavrsit
ne kaci mi se na komentare, uopce nisi zanimljiva
ja se tebi ne kacim jer si totalno nezanimljiva i vise ti necu odgovarat jer nisi dostojna moga vremena