Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto\'b ja to ebo !
MA STA NAM NAPRICA... KLEPNULA SI USIMA, OTISLA U MOSKVU, KLEKLA NA KOLJENU I TI POBIJRDILA .. DA NIJE ZALOSNO BILO BI SMIJESNO..
Zena politicar enough said
Haha pobijedila Ukrajina?Svasta.Dupla cijena nafte za Ukrajinu i oni pobijedili.Sad se ona hvali:\"Mi smo bogata drzava kad moramo placati duplo vise od ostalih jer se vidi da imamo novca\"
Ova gospodja je pobijedila u svom unutarnjepolitickom sukobu sa Juscenkom. Svaka joj cast , odigrala je majstorski svoje karte. U ocima zapada je ispala veliki politicar jer je rijesila ogroman problem , a nije se zamjerila Rusiji gdje je ostavila utisak umjerene osobe sa kojom \" zvanicna Moskva moze da saradjuje. Cak je bila izuzetno pragmaticna u svojim istupima za vrijeme Gruzijskej krize Jos jednom svaka joj cast. Dokazala je da se moze biti proevropski orjentisan sa jedne strane , a sa druge imati korektne osnose sa Rusijom. Bravo Julija.
ali je izgleda rusija pobjedila u krevetu :):):) tu noc na \"pregovorima\"
haj ba, znamo mi tu pricu \"pobjedili smo\". k\'o rusi eto glupi sad. istocno evropski politicari dobrano kaskaju za zapadnim u nacinu varanja mase...sa folovima iz kamenog doba.