Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad se bas ofirno vidi da je Americki rat! i da oni svoj budzet pumpaju ratom
Udri agresore u Kremlj,u glavu!
Što USA zakuhava nebi li Putin malo atomirao Kijev.
Bacio bi je tvoj Putler odavno, da ga nije strah odmazde Ukrajinaca. Ukrajina nema atomsku, ali zato ima dovoljno visokoradioaktivnog otpada iz elektrana i dovoljno hrabrih pilota (a vidjeli smo kakva je smijurija ruska PVO), tako da ta batina ima dva kraja...
Svi znamo onog lika koji nema m a puno prica, pa je u fazonu "drilzite me"
Nije ih zaustavila za trajno već zato što nisu bili dovoljno sposobni da urade tako nešto. Dozvoliće im kad budu razradili plan i pripremili sve što treba.
Ruso nacisti bi da se ghuze al da im ne uđe
Sve muslimanske etnicke skupine i narodi koji su zivjeli na prostoru Rusije su dozivjeli genocid ili etnicko ciscenje od Rusa. Carska Rusija je u 19 vijeku prakticki iskorjenila Cerkeze, pobijeno 90% naroda, oko milion i pol ljudi a ostalih 10% raseljeno po bespucima daleko od njihovih domova. Inace podaci kazu da su Cerkezi bili narod star 4000 godina koji su zivjeli na Kavkazu i sjeveroistocnoj obali Crnog mora
Jeziva strana ruskih zlocina tokom istorije je i kad izvrse genocid i taj mali preostali broj naroda presele dakeko, takoreci sjeme im zatru. Primjer su upravo Čerkezi i krimski Tatari koji su takodje deportovani i raseljeni sa svojih vjekovnih ognjista.
Sram bilo Ukrajince kako se samo usuđuju braniti od ruskih terorista
Sta im rade ukrajinci ni ne cudi me da su iz Kijeva, Harkiva i Hersona bezali posranih gaca
Pa ako se malo razumijete to bi u prevodu bili teroristicki napadi, sta znaci ako pogodi neku rafineriju kod Moskve npr? Ruska vojska je u Donbasu, rokaj tu onda da njih pobijes
Samo gazi ruske chetnike sjeme im se zatrlo zlocinacko
A Amerikanci napali Afganistan nakon rušenja tornjeva,a protiv da Ukrajinci napadnu Rusiju i ako su im razorili zemlju.Seru i ovi amerikanci.
Moze lsta na ovom svijetu bez tih amerikanaca ...:(
Zato što amerima odgovara da je rat, Europa sve više i više slabi, kao i Rusija, a oni se bogate, postaju broj1 prodavači nafte i oružja na svijetu.