Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pre dva dana su Ukrajinci granatirali selo u Donjecku i devojcicu od 10 godina koja se prethodno izlecila od leukemije razneli na dva dela. Ali postoji jedan veliki problem, devojcica je ruske nacionalnosti, pa nije vredna provlacenja kroz objektivne, civilizacijske, demokratske zapadne medije.
Dosta vas je vise dosadili ste
Jest samo sto velike sile ne isporucuju svoje ljude medjunarodnim sudovima...to je za banane drzave i ex yu zabokrecine...
Ne znam, ali mnogo toga ovde ne stima, neki dan turisti iz Ukrajine u Hrvatskoj, a zemlja u ratu, dosli malo na more pa ce na front.
Znaš da lažu ko i braća im Srbi dok kaže "Rusija odbacuje sve optužbe". Pa jel stvarno od 21.000 slučajeva vi odbacujete sve bez da kažete "provjerićemo, de da vidimo šta je bilo gdje i kako".