Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nikad kod nas nece biti ovako jedinstvo naroda protiv tirana i eu
Nije Ukraina blesava, pa da se jagmi za EU! Ovi placenici i naivci zajedno sa Klischkom (koji se bori za fotelju) nemaju pojma sta je cilj i pozadina njihovog protesta! Vec godinama njemacka vlada finanzira i priprema Klitschkoa za preuzimanje vlasti. A posto to cak i ja znam, predpostavljam da to zna i trenutni predsjednik i vlada Ukraine.
Je li se ona gara skinula/zapalila .. ima li ko kakvu informaciju?
Zagrijavanje pred novogodisnju pijanku :)
na sva vrata trube o protestima u ukrajini, a nigdje ni rijeci o masovnim protestima u italiji koji su zahvatili cijelu zemlju: http://tv.ilfattoquotidiano.it/2013/12/09/forconi-scontri-in-piazza-castello-ferito-carabiniere/257328/
Klicko u borbi za fotelju.