Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Ukrajina je rupa bez dna da joj daš 1000 milijardi ona je donja! Samo je NATO može spasiti!
Zamisli samo koliko je sistem unistio obicnog nijemca i njegovo razmisljanje. Nijemac nikako da skonta da prevelike poreze placa židovima, i ukrajincima danas. Umjesto da radi manje, da ranije ide u penziju ima jos bolji zivot, on pola svoje zarade place izraHelu i licemjernoj ukrajini. Nikad ne usli u EU ako Bog da.
Hahahahhahaha pišljivi licemjeri, a Gaza? Da Bog da propali zbog svog licemjerstva. I EU i SAD.
Milijardi...jerane, znate li kome Vi dajete pare. Na stranu što je Ukrajina stvarno pretrpila tragičnu invaziju, Vi dajete tolike pare jednoj od najkorumpiranijih država u Evropi.
"Uklliko ispuni reforme" najkorumpranija zemlja na svijetu 😂😂😂 nosite se ba u 3PM na kvadrat !!!!
Putuj evropo nemoj više čekati na nas.
Sta je u Ukrajinu za 2 godine upumpano para da BiH za 50 godina nije vidjela
BiH treba umjesto političara poslati cigane i prosjake u Brisel, skupili bi više para.
Di su bile Bosna i Hercegovina sa ovakvom pomoći od svesrdne pomoći zapada ili Palestina ovolike milijarde idu. Zbog tih istih Ukrajinaca svaki Švabo pi.di i svi plaćaju 3x sve skuplje radi te pomoći samo zato što ih trenutna vlada ne šljivi svoj narod ni 2%. A SAD je obećala još na sastanku s Gorbačovom da neće širiti granice nato pakta do ruske granice.
Odlučili ste zakrvit s Hrvatima i Hrvatskom i izgubit svakog partnera osim stranaca koje vidimo koliko je briga za vas. Niste nikada mogli ući u samostalnu priču sami, eto sada posljedica
Lipši magare do zelene trave.
...istom ukrajina ispuni sve te us🙄 tobejarabi....
Šta su para dobili mogli su je izmijestiti komplet sa reljefom i postaviti odma uz USA, a prostor gdje je sada Ukrajina poravnjati i pustiti Ruse nek imaju čisto oko svog praga, s tim da sta se para propicka na ove Ukrajince, uz to sve i Bg pasaluk su komotno mogli prebaciti gore kao neku vrsru zivog stita njihovom tutoru Rusiji, jedino sto parama nisu mogli kupiti jeste cist obraz, genocidni i jedni i drugi i treci
Je li njima javio neko da je Ukrajina u ratu?
Da se krhaju za sve pare.
Kakve bola uslove, zemlja u ratu