Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JUZNI TOK - pod hitno, veselja radi, jer ce onda veliki broj "jaranskih" balkanskih drzavica moci da se igra sa ventilcicima.
ovo je nesto sto krasi narod BiH, u ovoj krizi grijanja zbog nedostatka gasa tolko humora pa to nije svjstveno nikome osim dobrom duhu BH naroda koji i pored svih dusmanluka nikad nestat nece,zivjt ce vjecno narod BiH. Hvala na paznji
Aaaa,eto ko krade kokosi !
Za sve su krivi Srbi
ovo je americka operacija
ovo mi mirise na amere, mora da su se oni umjesali, boga pitaj sta obecali ukrajini, sad bi ih rusi trebali napast, mamu im njihovu, mrznemo se zbog tamo nekakvih idiota
dajte pustit vise taj plin ima para u BiH
to keno reci im
@Dado-proglasili bi da nije bilo plina, ali plina trenutno ima, do petka kako kazu, a sta cemo poslje petka ostaje da se vidi. Ovi ne misle pustat uskoro plin.
Zar nasa vlast nije rekla da ce u pon, koji je jucer prosao, objaviti vanredno stanje? Zvanicno plin nismo ni dobili jer ovo sto sad koristimo je kratkorocno sto znaci da je i dalje vanredno stanje. Ali ne, nasem premijeru je bitnije da li je neko napisao grafit na njegovoj zgradi ili ne. Brankovicu, bilmezu jedan!
ima se para dajte pustit plin
Je.. im ja mater komsijsku.
hocete u nato, nek vas nato sad grije
Pitaj premjera Brankovica \"ON SVE ZNA \" mozda ti on moze sredit po dobroj cijeni
nie bitna cijena platicemo samo dajte plina