Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vama je bolje s Rusima u svakom slučaju niko na planeti nije vidjeo dobra od EU NATO i Amerika samo ostave bijedu ubijene i pustoš i kazu eto slobodni ste uveli smo vam demokratiju tako ce i vas Ukrajince iskoristiti za svoje licne interese i ostavit vas Rusiji na milost i nemilost u sred rata.
Nebuloza, pa nije srednji vijek, samostalna država je to! Pa neka Rusija onda vrati Krim i ukine samoproglašene republike na teritoriji Ukrajine ili će Ukrajinci da se odreknu Krima?
Sve je bolje od rata
Dragi klice, ovo dragi pod navodne znake, jesam li ja to banovan ili šta, nijedan komentar ne izlazi, a moglo - NISAM BANOVAN !
Ma ništa od ove vijesti, već BBC javlja kako se ministar vanjskih poslova Ukrajine oglasio , " izjava o fleksibilnosti povodom pristupanju u NATO je izvučena iz konteksta....najveći garant sigurnosti Ukrajine bilo bi trenutno pristupanje u NATO."
Pametno. Ovi ih lagano niz vodu stipu. Ovi ih sastave. Pusagija. Ovako mirnim putem i mirna Evropa.
Prostitutka EU je pokazala svoje pravo lice. Nema tu nikakve zajednice nego iskljucivo privatni klub masona i drugih udruzenja koja vladaju svijetom. Da mi rusi pitpisu da ce me ostaviti na miru i ja bi se odreko ulaska u nato jer su i oni na primjeru Turske pokazali kolko je bitno clanstvo i ta famozna zastita.
Obrnuli ste teze. NATO bi mogao odustati od Ukrajine kako bi izbjegao rat sa Rusijom.
Srbija i Rusija, susjedi za poželjeti
pa i da hoce ne mogu u NATO, jer uslov za ulazak u taj savez je kompletna kontrola drzavne teritorije / granice.
Da bidnu ruska guberija ko ove balkanske banana drzavice, da im mladi bjeze na zapad... et vi koji podrzavate ruse i putina, sto ne bjezite u sibir, ima tamo zemlje za okopat i sadit kolko ti dusa isce.
Da bidnu,kazes,seljacino nepismena...
Zelenski bi mogao što šta da nauči od Vučića. Neka bude neutralan i u njegovom slučaju neka Ukrajina bude naklonjena Zapadu, a nek koketira sa Rusijom. Vučić isto to radi samo obrnuto. Koketira sa Zapadom, a radi sa Rusijom i Kinom. Mir u kući. Investicije, fabrike, putevi, gas, nafta i sve ostalo.
Ne moze ni tako do vijeka...uskoro ce se morati odluciti na koju stranu...
Vi koji se tešite da će Rusija odustati od ovog područija grdno se varate. Pa sve više pišu kako Kinezi nešto ulažu u BiH. Vučić je svakako glavni čovek za rusko-kineske interese na Balkanu, a NATO postoji samo na papiru. Jedini spas za Evropu je da se napravi evropska vojska od strane Francuske i Nemačke koja će zbog obostranih interesa imati normalan odnos sa Rusijom.
ebo nato, spasi svoj narod
J..o NATO vidi se da ne smije nikome nista
Nista nije vrijedno jednog ljudskog zivota Kad politike pocnu tako razmisljati problemi postaju lako rjesivi.
I onda za oar godina opet biti potaban od rusije :D
Bilo kako da bude, mi u BiH cemo biti na kraju na dobitku. Ako Ukrajina ne udje u NATO i Amerikanci tu popuste - Rusi ce 1000% morati zaboraviti i Bosnu i Dodika i RS itd. Isto tako ako Rusi napadnu Ukrajinu, USA i EU ce morati povuci svoje crvene linije i zaustaviti ruski uticaj tamo kod Bjelorusije i Ukrajine. Jest malo sebicno, al nema veze, grijeh na moju dusu :)
Jest, ako Rusi ne dobiju zamah, momentum pa ne krenu dalje ...osjetivši slabost NATO i USA. Sljedeća stanica- Balkan!