Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije veo vec marama,veo je i dalje zabranjen(veo je nikab)
sto je svakako vid ugrozavanja ljudskih prava. Cak neke zapadne zemlje dozvoljavaju zenama da imaju pokriveno lice a Turska ne. No ide to svojim tokom. Svaka cast za Erdogana.
BadrRemy1-Hidzab je farz,a nikab je sunet-nije obavezam!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Erdogan polako ukida sekularnu drzavu i od Turske pravi islamsku drzavu...
nema sanse,pa hajde neka neko pokusa turcinu zabraniti rakiju ??? hahah
Ima sanse, pitaj obicnog, prosjecnog turcina (koji nije Erdoganov) sta se desava tamo i sve ce ti bitit jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
jel ovo znaci da vise nece biti ovoliko turaka po bih ???
bit ce ih aBd
turska je jedna od najperspektivnijih drzava trenutno,pogotovo u ekonomskom smislu,naravno da treba da postoji dijalog medju ljudima,naravno da jedni zele jedno drugi drugo ali dajte razumu pravo tj neka svako praktikuje on o sto voli,u dijalogu objasniti sekularistima da oni imaju pravo na svoj izbor to pravo im i nesekularizam daje i ne brani ali isto tako nemoj da budu fašisti pa da drugima brane njihovo pravo koje nikako i nikoga ne ugrozava,svakome njegovo pravo !
Ovi nesto govore o islamizaciji Turske, a bas simpaticno gledati ove "demokrate" kako bi ljudima zabranili da nose sta god hoce.
ti bi dozvolio da se nosi sta god hoces bilo gdje? Jesi li siguran?
Joj kad se na federalnoj u dnevniku pocnu voditeljice pojavljivati sa ovim na glavi, a smijurije... Sta uradiste od Evropske drzave...
Erdogan polahko ali sigurno kopa jamu za Tursku....... Egipat je mala maca sta ce biti sa Turskom kada se pobune sekularisti. Vec decenijama sekularisti u Turskoj se bore da ocuvaju taj sistem, a sada Erdogan preko noci stavlja svoje zahtjeve....... Ocekujem proteste uskoro po cijeloj Turskoj.
Erdogan je na vrijeme uklonio iz vojske kemaliste i postavio svoje ljude,jer da nije sad bi zbog onog trga Taksim bio smaknut.Jer narod nije imao potporu vojske kao u Egiptu što su imali.A u prošlosti Turske je poznato da je vojska pogubljivala predsjednike!!!
pa to je vijest od prije 10 dana.....jako je važna....
Sad ce nasi domaci muslimani da budu veci Turci od Turaka. "Bravo Erdogane sto vracas Tursku sto godina u nazad". Kemal Ataturk je bio vizionar, a bog zna sta ce ovaj ludak napraviti.
@Gaetano Dosadan si, glup i primitivan. Gledaj svoja posla i skini mi se s k.u.r.c.a
Ljudima smeta sto neko nosa maramu a nesmata ako je neko tetovirao pola tijela I posalo I'm je normalno pusti travu ili sta ja znam to kao Nije problem I nesmat dali ce dijete njegovo trositi drogu nego te medije nas ubijaju u pojam da mislimo I samijama I kako je Islam Los u nasem drustvu
Bravo Erdogane Allah te nagradio. Sve vise se demokratizirate,tj. uvodis islama sve vise a u okviru demokratije pa ti ne mogu kjafiri nista prigovoriti :P
valjda će sad ohanut ovi njihovi studenti, uđem u tramvaj ne znam jesam li Sarajevu ili u Karsu :D
pa nije ništa čudno, dolaze jer im je bilo zabranjeno studirati u turskoj pod velom, a ovdje su njihovi fakulteti (Burch) otvorili ispostave za tu populaciju
Vracaju se turci u 15 vijek
Vraças se, Boga mi, ti. Oni grabe krupnim koracima naprijed i stekli status regionalne ekonomske sile, dok vojno predstavljaju drugu armiju u NATO-u.
Otidji u Istanbul pa vidi u kojem je vijeku, medju prve 2-3 metropole u Evropi po svemu
PRIKAŽI ODGOVORE (11)