Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@guzman nije to pravi pipo ovaj genocidni cesto pise u njegovo ime,pravi pipo je nasa legenda,ma pipo je bosnanac!
pipo, sta je bilo kad si se produdio?
to sam ja sredio!
e lojavci, jeste levatine ... kako ne vidite da Italija i Slovenija traze ukidanje viza za glupe bosance (citaj muslimane) i jos gluplje albance (citaj siptare) ne sto ih vole, vec sto ce ih se tako najlakse i najbrze RIJESITI ... bice kao ono kad su Cesima ukinuli vize pa ih se pun racku Cigana sjargo ka zapadu ... evo ih sad love po Kanadi i vracaju, a cak su i zakon promijenili, vratili vizni rezim. da ponovim, ne rade to oni zbog vas, vec zbog sebe ... pomirite se s tim da su muslimani i siptari gnojni cir na debelom crijevu Evrope (i sire)
fino... i btw @redakcija, kaze se \"mapa puta\". Valjda smo svi svladali taj termin...
svaka cast ovim prijateljskim zemljama
fina vijest. ali ako i ukinu ko ce to putovati po evropi nam. ne padaju tamo OJRICI sa neba.
Uvijek su ove dvije zemlje bili prijatelji BIH .... Još jednom Tanja hvala ; ) cura se bori više od ovih naših prdonja
e nisam nikad bolju vijest ni procito
Hmm... nesto smrdi, nesto nije u redu... cini mi se da su prelako Srbiju i Crnu Goru pustili, sada jos BiH i Albanija...nesto mi to prelako pustaju sada... ko zna sta se krije iza svega... Ne bi bilo cudo da se ovo ostvari sto je Slovenija predlozila, al otkud to sada odjednom?! Gdje su bili do sada?
Evo za koga cu navijati u JAR-u :)) GREMO FANTJE, ANDIAMO AMICI :))
cisti sumnjam prosto ne vjerujem. daj boze!
Svaka cast Sloveniji i Italiji za inicijativu i PODRSKU! Tanja lijepa ljubim te ama ljubim a svim ostalima velika hvala za podrsku nasoj drzavi!!BiH4EVER!