Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo jedva čekaju bošnjački hibridi da se prikaleme na neku sisu.. Žalosno je da nam devedesetih izgidoše onako zlatni momci zarad ovih parazitskih turbo folkera koji na svoju domovinu gledaju kao dobru No Đani, No Party krkaniju. Prosuli smo zlato a dobili govna i kanalizaciju..
Gurno sam si prst u čmar i cuclam prst
@Edin_Edo Ne brini, ne misle oni na Bosance ili neke druge Balkanske narode. To se odnosi na Skandinavce, zapadne Europljane, Koreance i Japance. To njima treba, zato i jeste mogucnost cuvanja vlastitog drzavljanstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Na kraju će emirati postati zemlja naseljena većinskim bjelcima, pošto su sami arapi nesposobni da rade bilo šta osim da troše pare.
@AB2021 Kako god okrenes i te pare su zaradila na neki nacin pa po nekoj logici i jesu onda da se trose nece se gledati u njih kad imaju toliko
Mogul ja kako pomoc, samo da se izgubim odavde.
Ev mogu ja pomoci s Pflege 🤣
Novalić se prvi prijavio, veli ako iko zna pomoć državi, taj sam...
Evo kontam kako im mogu pomoci...
Ja bi da pomognem seicima u oplodnji njihovih hanuma. Pika li se i to kao pomoc razvoju drzave??
Podijelite nasim Politicarima, oni imaju dobrer ide za uzimsnje milijone na ljepote oci!?
GM je donio odluku da se do 2035 sve prebacuje na elektropogon. Pošto se sad svi utrkuju np. Volkswagen ima samo još jedan cilj, a to je što prije napraviti što više modela na bateriju, može se zaključiti da će za 10g biti još jako malo novih auta na sagorjevanje. SA i Emirati i drugi nemaju puno vremena.
@Gelecek UAE je druga prica(za razliku od ostalinh sa naftom). Nafta nije glavni izvor prihoda a obnovljivi izvor energije nisu i zapoceli pored onoliko resursa. Novca za investicije u to imaju na pretek. Stereotipi vode u zabludu i losu procjenu.
A da im posaljemo Baketa,Dodu i Covketa da ih razbucaju do zadnje kapi nafte,posle i onako ce obicni radnik izgledat ko Tesla
Kako se prijaviti?!!?
Hebat njigov pasos i onako nama nista ne znaci. Imaju Pakistanci i Indijci i onako su oni vecina u drzavi. Drugi Hindustan!
Da se pitam svaki dan hocu li biti ubijen zbog ovog ili onoga
ODLICAN 5! Nije lose da i mi nakon sto potrpamo CDA/HDZ/SNSD zlocince i njihovu blizu rodbinu( neceee mic dokazati porijeklo imovine!) Uradimo nesto slicno.Ovo je top posao za min.vanjskih poslova.Podjelimo drzavljanstva sposobnim i skolovanim.Ski karte free all inclusive!
Ovi mi se pocinju vise gadit koliko kopiraju Ameriku zajedno sa Kinezima. Shvatite dacto niste vec jednom... Koporali prodavnice i sve zivo od njih ali dzaba kad to im ne stoji ko naciji. Sreca vasa pa imate naftu.
popisam ihhhh
Garqvi dolaze ovamo,a nase zovu tamo.. Traze psmet za klosare!.