Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukidajte one koncesije sto ste rekli da ima nafte u federaciji, recite da ste kopali i probili neki kanister, hocete da ovako zavrsimo?
I ovakvi incidenti bi globalistima posluzili kao poviod da vojno intervenisu i zavode jos noviji svjetski poredak ali Tramp nece da potpise i zato je Tramp izdajnik
E nek ste ih pozvali.
da UN nije tražio prekid bilo bi možda manje mrtvih... jadan onaj za koga se UN počeo zalagati i brinuti... K'o naš inzko, vječito jadan zabrinut
Još traže hemijsko oružje 😁
Donijeli u njihovu avliju, suzivot i demokratiju...
Ne pozzivaju vlast da odstupi? Naravno da ne, jer su Amerikanci uspostavili vlast. Kako je samo providno vase licemjerstvo.
Nije im valj'o Sadam, e sad gledajte šta ste imali
@Direktan Sadam amerima nije valjao. To je problem.
@Direktan, kad si vidio da su se Iračani bunili i rušili Sadama ? Jesi li prespavao američku invaziju na Irak, ili si tada bio suviše mlad da nikad nisi ni čuo šta i kako se dešava ?