Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajoj pa ako toliko mrziš pedere zašto si onda opsjednut njima? nije valjda da na taj način sebe ubjeđuješ u vlastitu heteroseksualnost?! hajde priznaj da prilikom tuširanja guraš prstić u rčma dok misliš na brkate muškarčine hihi ;)
Eh, pa i crvi govore.... Cemu psovke, crvu jedan ha!? Naravno da im treba oduzeti svako pravo i tretirati ih kako im dolikuje. Niko ne zeli crve u svojoj kuci, prema tome... pesticid i mozda bismo rijesili problem. Dobro rece ovaj iznad: gamad. Mada, meni nekako vishe licite na crve jer toliko ste fuj da se samo sa crvima mozete komparirati. Psuj, psuj ... neces dugo! Mah, blizi se vrijeme kad cete biti pronalazeni po kanalima olosu neljudski... www.fuj-percine.ba } vatra ne gine//
Ne kaze se dzaba pendrek (batina) je iz Raja izasla hahaha To Rujo, samo udri gamad!
koliko se oduzme demokratija homoseksualcima i lezbijkama u Rusiji onda i drugi Rusi treba da strahuju za svoju slobodu. sve je rečeno. yebali vas vaši bogovi i kraljevi stoko zatrovana.
Ma, nema nama druge nego dovesti Ruse u BiH da pociste i ovo nase smece... :) Rusija - SVAKA CAST!!!
Opet cestitke za Rusiju u uspješnoj borbi protiv antikristove (Dedžalove) vojske! Rusi su svjestan i pametan narod.