Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja jes mi drago sto su senada uhvatili,jos bi najvise voljela da ga prebace u zatvor u bosnu,da se tamo pati,i da nikad nedodje vise u holaniju.
Jebem li mu sve zivo i mrtvo i jebo mu Fikret majku a on Fikretu. Samo ih zakovat na krst treba i ostavit ih vukovima! Vjerujte da su mi ovi Fikretovci,babovci gori nego i jedan cetnik ili ustasa! izdajice jedne. Nemogu da shvatim kako ih nije uopste stid bilo saradzivati s cetnicima kad su poklali pola Istocne BiH (Foca,Cajnice,Gorazde,Rogatica,Zvornik,Zepa,Sreberenica,bratunac,Visegrad etc etc, i ne samo Istocnu BiH nego citavu gdje su mogli! Treba sve ove babovce poklati a familije ihm protjerati iz BiH za sva vremena!! Majku vam jebem izdajnicku!!!
Alo, V Korpus, popusis mi!
Nema tu sovanja Whiz care moj nego ti ja kazem onako kako jeste. Mi muslimani sve kontamo nece nece dobro ce bit ma nije to islamski da nekog diras a ti tvoji prijatelji sto ih branis sjebase nas dobro, ma dosta je bilo vise. Danas se niko vise netrpi posle ovoliki grobnica i toliko silovanih muslimanki dopizdilo whiz vise dopizdilo i neka si ti care napustio Bosnu taki nam i netrebaju. Dodzi ti nama vako jednom godisnje samo nemoj da ovi tvoji znaju.
V Korpus, moji nabolji prijatelji 90 bili su edo i amer, a sad na ljecenje i manje psovanja
whiz koje godine si ti dezertiro Bosnu pa ti se komentari ne svidzaju mozda da si ti prezivio pakao ko i mnogi imo bi drugacije misljenje. Posto si ti puko maglu 90te i tvoj najbolji prijatelj je Dragan ovi ti se komentari nesvidzaju. E ja se stvarno tebi izvinjavam i svima onima sto su takvi kao ti samo onda kad mi se napusite kurca. Predlozio bi ti da malo popricas sa osobama koje su przivjele Srebrenicu, Focu, Visegrad, Bihac, Sarajevo i Prijedor i prestani se uvlaciti srbima u guzicu.
komentari su nevjerovatni, vrjedanje, psovanje, \".... prije bi njega klao nego ...\", \"pičkurina?\", \"... pičkurina, najebem mu se majke ...\", BOLESNI STE
Roki moj srbina nemogu smisliti a ove babinovce nemo organski prije bi njega klao nego cetnika.
papak jedan jel to ne znas citat matereeeeeeee tiiiiiiiiii
ako je neka abdićeva pičkurina, najebem mu se majke četničke, a ako nije reči ću samo: Oni ti ga puše Senadeee, Senadeeee, Senadeee eee!
Jebo li ga Babo njegov Abdic, treba ga fino na krst zakovati kao i Abdica i poslati ga takvog Karadzicu u Haag da vidi za koga se borio, pizda jedna izdajnicka. Izdajica svog naroda i svoje vjere. Nek crkne!
nije. to je bosnjak iz bosne, kako to nemos zakljuciti po imenu i prezimenu :p
Jel ovo neka abdićeva pičkurina?