Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE TO TREBA NAJURITI ODAKLE SU I DOSLI ,DODJU U HRISCANSKU EVROPU NAKLATE SE NA SOCIJALU A ONDA KUJU PLANOVE O TERORISTICKIM NAPADIMA,SVE SU TO VASA \"BRACA\" MUDJOSI,IMATE VI ITEKAKO VEZE SA NIMA,DOLAZILI SU KAO DOBROVOLJCI U BOSNU I BORILI SE NA VASOJ STRANI,BIN LADEN I OSTALA BRATIJA ,TO SE ZNA !
vidim da neki odmah povezuju bosnjake sa terorizmom, mi smo potomci pravoslavaca zasto bi to radili...
sve je to laz bild-zeitunga... hajka bez osnove. mora se \"naci\" neko za neprijatelja.
sve je laz, samo pusta laz sto se oko nas u krug vrtiiiii.....................
@ bosnjakmo, jeli ti to ispričao uvaženi humanista i borac za ljudska prava gospodin sRajko Vasić? Ne mogu da vjerujem sa kakvom vas propagandom truju... Čović i Dodik spašavaju BiH od fundamentaliste Lagumdžije hahahahahahahahahahahahah
za garda De ne seri o tome da Europa postaje islamska. Znaš kad će Turska u Europsku Uniju. Nikad. I o kakvim kršćanskim teroristima pričaš. Po meni najveći terorista u BiH je fundamentalista Lagumdžija, inače \"cjenjeni\" predsjednik bošnjačkog instituta koji pod krinkom SDP-a i tkz. \"građanske\" opcije bira Hrvatima Sejdu Komšića za predsjednika. A u stvari je nacionalista i šovinista sa dna kace. I on je BiH zadao nož u leđa. Rahmetli.
SUPLJA PRICA....
Otvorena je blokada Gaze, prestao sukob fataha i hamasa, arapski diktatori padaju s vlasti, stari kontinent polahko postaje muslimanski, svaki peti rus je musliman... Elhamdulillh, ovo je pocetak kraja cionista i krstaskih terorista
Hahar, kakve veze imaju Bosnjaci sa ovim tipovima. Isto kao kad bih ja tebe i Staljina strpao u isti kos samo zato sto ste pravoslavci.
Bjezite srbi sa ovog portala, dosta je vasi komentara .
300.000 Bosanaca i Hercegovaca zive u Njemackoj i jos nike nije ucinio teroristicki napad...Zivio bosanski rod!
FUCKIN MUSLIMS
Hajde, Bošnje, branite ih. Bolje da nestane sela, nego običaja, a običavate ih braniti...
HA HA HA ... E MOJI SVABI NA STA SE SPALI .... CUJ TRAZILI TEMU MJESECIMA ...