Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PS ; PUSIM NAVELKO, PRIMAM GA U PAKASH !
SAMO JOS DA DODAM DA VOLIM PODUDLAT\' OSUNECENU CUNU !
SVI MI VOLIMO \"STVAR\", ALI JEDINO MUSLIMANI SU SPREMNI CAK I UMRijETI RADI TOGA KAKO BI IH CEKALE 72 DJEVICE...
Kojim jezikom se sluzis, pi*ckice.....zar ne uobicavas procitati ono sto tvoja pamet zamisli da napise????? hehehe, pis*am ti se u Vukovu saj*kacu:-)))) ps je*em ti ovu zemlju, gdje nepismeni genocidi \"drze govore\"!:-)
A tek po citavim svijetom, sta ih ima srba, genocida......pogotovo koji se kriju, kao pi.ckice........
JA SAMO ZNAM, DA SU KRSCANI SRBI, SA TERO.RISTIMA KARADZICA, MLADICA, ARKANA......I JOS MNOGOBROJNIH SRPSKIH TER.ORISTA, OPLJACKALI POLA SVIJETA, OD SVEDSKE, PA DALJE, POCINILI GENOCID U 20 VIJEKU NAD NE SRPSKIM NARODOM! PS, AKO SI I TI DIO TOG PLEMENA, BOLJE TI JE DA ZACEPIS PI*CKU I DA SE NE BRUKAS....POKRIJ SE OPANCIMA, ALI IH PRVO OCISTI OD BRABONJAKA, PI*CKICE!:-))))))))))))
KOJA KAKAFONIJA PAR MUSLIMANA OD KOJIH JEDNA IZIGRAVA KRSCANKU,PARDON MISLI VALJDA HRISCANKU.KOJA KRSENNA,USTVARI KRSCENA...AL UZ STOSTO JE KRSCENA ONA SLAVI KRSNU SLAVU EEEEE TELADI POTURCENA. PA ZAR NIJE ISTINA DA SU UHAPSENI NEKI MUDZAHEDINI KOJI BI DIZALI PO EVROPI LJUDE,JESTE HOCETE DA KAZETE DA SU ONE HRISCANE U IRAKU DIGLI AMERIKANCI HOCETE DA KAZETE DA SU HRISCANI BALKANA NABIJALI NA KOLAC.RIMLJANI ILI ISTI MSULIMANI HOCETE DA KAZETE DA JE CRKVA SVETOG JOVANA U DAMASKU,SAMA OD SEBE POSTALA DZAMIJA HOCETE DA KAZETE DA JE DZAMIJA U BANJALUCI SLUCANO PODIGNUTA NA ZEMLJISTU ZVANOM CRKVINE????? UZIVAJETE U SVOJIM JADNIM SMESNIM,POLUNEPISEMNIM ISPADIMA. BEDO OD LJUDSKOG RODA!
DIJALOG JE KLJUC USPJEHA.
Vidim ovde da, sto se vise vredjaju druge vere, misle da su veci vernici......fuj, bednici, nije ni cudo sto nam se ovo desava! Umesto da gledamo kako ce mo raditi, obezbediti bolje sutra nasoj deci, MI gledamo ko je koje vere i koja je bolja......zalosno i bedno!
@Nela dali ti je ikad naum palo da tom slavom slavis ljude,a odkud znas moze bit da si sama bolja od njih.....izdali su Isa a.s.(Isusa)
Cim si \"krscena\" a ne krstena, vejovatno nemas krsnu slavu. A tek sto se gadjas \"s padezi\"
....samo da vam kazem, PRIMI.TIVCI, da imam svoju KRSNU slavu i da gledam realno u zivotu! Krscena sam kao beba, a ne kao neki u 40-tim godinama koji danas izigravaju veliki vernici!
U prvom dijelu te komentara podržavam \"@kemo\"..jer i Allah sam kaže da će htjeti nauditi nama, a naudit će sami sebi! Pa kad ste tako \"objektivni\" sa Sa-x, zašto niste objavili da je 188 amerikanaca prešlo na Islam poslije spaljivanja Kur\'ana? Situacija u Bosni i Bosanskim narodom se može uporediti sa mušricima iz Mekke koji su govorili da je njihov gospodar Allah, da ih je stvorio i ostalo..ali NISU vjerovali u njega! Takva stvar je i danas kod nas, svi vjeruju u Allaha, u Njega se uzdaju, a kad glupi sihribaz Torabi dođe, napuni zetru kako je ne može napunit ni 10 Davida Guetti. Zar čovjek može pomoći više nego Allah, zar se čovjek uopšte s Njim može porediti?! Stid me je iz kakvog naroda potičem kada vidim šta rade.
Pravo mi je ime Munevera ali volim kad me zovu Nela. Iako su mi roditelji muslimani, volim kad me nazivaju krscankom.
Pravo ime mi je Nermina, ali me svi zovu Nela.