Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma taj avagnistan i pakistan treba ograditi zidom i samo im bacati pomoc iz aviona da neumru od gladi .. i sta ce ljudi na zapadu reci o i.slmu kada ovo vide ?
I da, otidji malo proputuj, u njemacku,japan, sad ili holandiju pa pitaj ljude sta im pada prvo napamet kada neko kaze srbija?odgovor je zlo.
Ne znam na sta mislis, da nije mozda NDH, pa kakve veze imaju bosnjaci i ta tvorevina?U usta..sama i crnoj le.giji nije bilo ni 15 % muslimana, Hajde nabroj muslimane koji su vrsili zlocine, tri najpoznatija su hrvati, Max, Fra Satan, I stric vaseg predsjednika. Al dzaba vi ste poznati lizaci hrvatskih su.p.aka, pa vam je laz opet najbliza i najlaksa.
Svakodnevno se premlacuje i siluje oko 100 000 zena u svijetu a vi se lozite na ovakve vjesti
@Winchester 08.12.2010. u 20:43 Moj odgovor na tvoje pitanje je; DA ja sm iz tog plemena za koje niko nije utvrdio to sto vi tvrdite. Moje pitanje za tebe; Da li si ti potomak onog plemena sto je napravilo najvece pokolje u toku drugog svjetskog rata.
I onda ovi isti sto sjeku noseve i usi su pod impresijom da nemaju nista zajednicko sa majmunima kao i ostalim zivotinjama...drugim rjecima bogom su dani i superiorniji. Ja bih brije reko da je grhota ostale zivotinje porediti sa ovima.
Fuck fuck fuck! Ovo je takva grozota. I najgore je sto neka stoka u BiH ovome tezi.
nigdje se u Islamu ne spominje da ces ti kao covjek suditi nekome za njegova djela ili nedjela
nemoj kritikovat ideologiju ili religiju nego sljedbenike te iste, Marksov komunizam je savrsen i dosta je slican Islamu medjutim Staljin i Mao su ipak to zloupotrijebili, isti je slucaj i sa fakerima u religiji
@ axa, Lik & Ugo i ostala prdoklatija Da vi niste slucajno pripadnici onog plemena sto je napravio najvece pokolje poslije drugog svj. rata u Europi? Onog naroda sto citav svijet asocira na k.la.nje, i zlocine protiv covjecnosti? Jeli genocidasi?
Možda si ti bolestan,ne možeš suditi o nekoj religiji na osnovu djela nekih zaostalih plemena,daj komentariši sve ušestalije seksualno zlostavljanje djece među katoličkim sveštenstvom,to su dokazane stvari,pa vjekovna spaljivanja vještica na lomačama od strane kršćana... Ta tvoja razmišljanja su POLITIČKI obojena.
Nigdje veze ovo sa pravim lijepim Islamom nema. Ohladite malo!!!!
Jos jedan u nizu od dokaza da je islam bolesna religija.
To vam je stvarnost za koju se zalazu BOSNJACKI lideri, koje njhovi sledbenici svesrdno podrzavaju.
Pa zar treba ovo komentirati....samo jedna riječ - islam,folks.