Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroj a ne zlocinac!
ja ušao sliku da vidim jbt....
slike nema! more bit bidne, ali sada nema, mogu cekat 5 dana, 10 dana, 10 godina ali slike nema
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...e, deda, deda, jesi krme...
o ho ho dedice :)
Poleti ruka sama, znam kako je...
Et djeco *** vas djeda mraz - jesam li vam rekao da se kanite čafirluka - mi smo muslimani. I mrš sad u.p.m., jebli vas i božićni i novogodišnji pokloni - čekajte bajram.
Nešto što nije tvoje - nije automatik negativno. Govedo!
Jebem ja tebe u šuplji mozak kad si izgubio čak i smisao za malo zajebancije i šale. U mene su djeca mješanog braka (majka šveđanka) i prema tome slave i Bajrame i Božoće. Kao drugo, djeda mraz nije ni hriščanski pojam kao što nije ni okičena jelka a opet je imam i ja i ti u kuči. A tvoju uvredu ostvljam po strani, to je tvoje sramota ne moja.
znaci nema poklona ove godine puuu
ima ima, ali samo "tvrdi" pokloni :)
pa dedo mislio da je dobra vila u pitanju pa je sevap da mu neispuni zelju a samo je mlatno po guzi koliko je izet mlatno sefiku pa nikom nista..
Kakva je ona "dobra vila" kada nije dala
I deda bi, sine...
hahaaa klix dominira.-
emrički dolari
Uhapšen djed Hidzra ? Allaha mi, mora Bakir reagovati. Nasa djeca ne smiju u buducnost bez djeda Hidzre.
hahahahahaha koji lik!
Ma divi dede on bi malo piletine aaa opasan deda :D