Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari pod nikom \"AKADEMIK\" nam pobeze iz Doboja. Ostade njegova toyota i nekoliko primera vatrenig oruzja. Ali smo brzo obavestili Interpol i uhvatise ga. U kafez sa njim,pa na stolicu \"chamliju\"!
Konacno da se pojavi slika ovog AKADEMIKA :)
joje ba, jel ti tata rekao da ćutiš kad nemaš šta da pričaš. napravi nešto bolje i piši štagod želiš. uostalom nisi primoran da čitaš, a još manje da komentarišeš.
Pa stace vam ovaj text ako nemozete ovo prebaciti na muslimana Obicno izmislite neku pricu da je bio muslimana da je primiio islam A sada nisra izgleda da propadate nemozete vise ni lagati kakav se vi internet magazin
Bem ti policiju , gori od nasih bitangi