Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi mlate sve zivo, trebaju opet ove bosnjake u jame bacati da se poturad ne koti.
a gdje je otac od djece. Ima ovaj Srbin pravo, sta bi pazio na tudju djecu!!
nije ekstremist onaj koji kaze da su srbi barbarski narod i da sa njima niko ne moze zivjeti, vec je to gola istina. Samo oni i Hutui i Tuci velicaju svoja zlodjela i zlocine. Ukoliko postoji kolektivna terapija onda je njima prijeko potrebna
Ovakih budala ima na sve strane. Ali znam da bi nacionalisti s druge strane jedva docekali da je ovako nesto uradio bosnjak. Zato samo pravna drzava za sve, pa kojem plemenu pripado.
ma sta drugo ocekivati od genocidnih to pogano pleme treba istrijebiti sa balkana ,
M.A.T.E.R J.E.B.O SEBI I SVOM BOLESNOM PLEMENU.SVE DEMON DO DEMONA
Kako bi ja njemu i njemu slicnim zivotinjama presudio samo kad bi mi bog dao sansu da se zadesim tu negdje gdje se stoka izivljava nad maloljetnicima a pogotovo na maloj djecici.
Stoku treba ubaciti u kakavu vecu masinu za mljevenje mesa...a tim promjenjenim stanjem njegovog tijela, nahraniti pse.
dat crncima da izhebu prvo pa makazama isjeckati za salate svinjama