Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezija: CIA I MOSSAD
Šta će reći na ovo Bošnjaci :D
reci cemo da ce biti kako je Gospodar odredio.
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Danas ne može biti musliman predsjednik i da je zemlja bogata.Tako sile odlučuju sjebaše Irak,libiju ,egipat opljačkaše naftu plin.Htjeli Iran pa tvrd orah e sad došao red na tursku nemže biti da nije dužna i da su muslimani siti i bogati.
ne pogrijesio si .. moze biti predsjednik ali nemoze islamamizovat sekularnu drzavu. Sto je musliman uvijek osjeca ugrozenim?
Lista je podugacka... samo da dodam Panamu, Gvatemalu, Filipine, Koreju...
Zatežu s rusima, zatežu s amerima...nije to baš dobro, mada su napravili zaokret prema rusima prihvatajući Asada kao predsjednika Sirije, na čemu rusi inzistiraju.Međutim Rusi i Turci imaju na Balkanu oportunu politiku,a i srušen je ruski vojni zrakoplov, tako da Erdogan pleše po tankoj žici, kao i svi oni koji podržavaju njeegovu politiku. Ako puknu odnosi sa amerima i Baketu će se valjati početi povlačiti od bezrezervne podrške aktualnoj turskoj vlasti.
zategnuti odnosi?pa neka zatezu do tona E.....samo da ne pukne zica na ovoj vrucini
Amerikanci su najveći svjetski ološ. Erdogan se vodi državnim interesom , što mi se sviđa kod njega . Vidio je da od Amerike nema koristi velike, dok od Ruske federacije ima kud i kamo veću korist. ON JE ČOVJEK KOJI RADI ZA SVOJ NAROD . Iako nisam ljubitelj Erdogana svaka mu čast . Dr S
najbolje da se turci okrenu rusiji i mi sa njima,mozda nam je bolje na istok negu u evropu......
U Evropu niko ne ulazi,a pritom da nije dužan milione i milijarde..a razlog je prosto jednostavan: Ne može se ucjenjivati. Tursku ne vole zato što je samostalna zemlja,kao što nis volili ni Irak,Afganistan,Libiju,Egipat,Siriju.
A prije toga nisu volili ni Yugoslaviu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napadi na IDIL su obustavljeni do daljnjeg... ...pa otud smrdi, erdogan ima veze sa isilom, samo gdje će se kačiti s amerikom i ometati NATO, nije dobar nikako, udarila mu sila u glavu.
Posaljite im kojeg rijetkog pokemona,mozda zaborave na sve,pa se ujedine da ga uhvate Dannnnnnn svimaaaaaa
.....malo se turci zaigrali.......iz ove priče bi se svašta moglo izroditi, baš svašta....a uglavnom ništa dobro, naročito po turke......
.....malo se turci zaigrali.......iz ove priče bi se svašta moglo izroditi, baš svašta....a uglavnom ništa dobro, naročito po turke......
Meni ovo ne izgleda dobro. Ja bih stvarno voljela da grijesim, iskreno to kazem, ali sve su prilike da ce Turska dozivjeti sudbinu Sirije...
Samo sektasi mogu onako pucati po svom narodu, po civilima, u ovom slucaju to su Hizmetovci.
@petar mmmeekonjić ĆELE KULA 3D.
čuj zategnuti odnosi????ajd zdrao
Bogami,ovo jos nije zavrseno.MoRe biti svasta
@petar mmmmeeekonjić KAKAV JE OVO PAPAK.
amerika reaguj na islamistu doktatora