Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Au sranja u Ruandi
@ZutiGolub Sad je njesra iz Ruande stiglo u Europu.
@ZutiGolub Poštovanje prema Ruandi . Njihove bivše primitivne vođe napravile su puno veče zločine nego što su bili kod nas , ali je nova vlast potpuno okrenula list i danas je Ruanda država za primjer . Dokaz našim glupanima koji uporno glasaju za iste ili uopće ne glasaju . I poruka našoj smiješnoj i kukavičkoj opoziciji da se kriminalne vlasti ne mogu skidati salonskim saopćenjima nego na ulici .
Cim zakasni isplate socijale odmah belaj na cesti.
Dođe iz pi... materine prihvatiš ga i onda pravi sranja, pomozi sirotu na svoju sramotu.goni govna u 3 materine
Iz Ruande mogu u Europsku uniju, a mi iz BiH ne možemo.
Cekam smanjenje BOTOVA jer su redovni na sastancima sa centralom koja je vjerovatno kompromitovana(citaj COVID). Sretno :Yupie, Komunjarosjek, SelamSadrine,Automatic.
Ne pustat ih na kontinent uopce
Hej da vidis sranja u Ruandi...
Ove izbeglice sve treba u zatvor 🤣
pa ja...najbolje nekog jadnika od 30 kila iz Ruande optužiti...logično lik nema razlog tj. 100% pobjegao iz bijede i što bi palio ono od čega živi...ko zna šta je tu bilo
Jel musliman?
Sto bi Miroljub rekao: Pod mac bato