Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva budaletina.. Ja da odem do Berlina uz mogucnost stalnog nastanjenja svaki bi dan pjevo od radosti. Ma ima ovih muslimana pravo poganih.
crko....
Ona tri pripadnika Merkeline motorizovane brigade sto su danas uhvaceni u Zenici dobro obuci , nahraniti i skurcati Hrvatskoj.
Stvorila Amerika.
Bitno je da se nešto dešava, kakav terorista i qurac
aha i kad ti rokne ovakva budala dijete na nekom trgu ili koncertu, stvarno je bitno da se nesto desava...👎🏻
aha i kad ti rokne ovakva budala dijete na nekom trgu ili koncertu, stvarno je bitno da se nesto desava...👎🏻
Hmmm šta li ga je navelo na pokušaj atentata ako znamo da je ISLAM religija mira i ljubavi
zato sto ovo nema veze sa islamom... ovi unistavaju islam i stavljaju ga u lose svjetlo....
Znao sam da je prokleti Budista sjeme mu se zatrlo
ma laži..on je doktor, ali studira aktiviranje exploziva
Samo da se javim da sam zdravo i zivo ....
@MavroOrbini Ih da te hoce neko smaknuti, to bi valjalo
'uhapsila je azilanta koji je planirao samoubilački napad u Berlinu' 'Policija nije mogla potvrditi da li je ovaj Sirijac zaista planirao izvesti napad'
U naslovu "17-godisnjak planirao teroristicki napad", a u tekstu pise "policija ne moze potvrditi da planirao teroristicki napad"... Ja profesionalnosti i kur*a.
Pa vi ste ih napravili sada se i borite sa njima,,,svi ste podrzavali sponizrali ljude koje se bore protiv drzave ..omgucili ste im sve ..sta ste ocekivali drugo..vi ste ih kroz historiju podjelili u sekte i sve ostalo sto ljude odvodi u propast,,
me neeee, trebali su ga vise grliti, davati mu vise para, trebali su mu dati BMW i najnovije mobitele, tako cemo pobijediti teroriste.
isil=saudijska arabija,oman,yemen,libija,pakistan
merkel kurvo raspalaaaa uriniram ti po faciiiiiiiiiiiiiii da bog da ti se sirijac raznio u kcerci
Sve je to demokraCki