Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako će se ugušiti :S
Ne postoje kopti-pravoslavci...... Postoje POSEBNO kopti POSEBNO pravoslavni...... Tko vam to \"prevodi\"....... (Reći kopt-pravolsavac je jednako kao reci katolik-poravoslavac, dakle apsurd jer su to dvoje RAZLIČITE vjere u okviru KRŠĆANSTVA)
Hajde ti Bošnji ili nekom prosječnom Balkancu objasni da Omar Sharif, dakle Omar i Sharif - Šerif, može biti kopt - pravoslavac, a ne musliman ! Ne postoje muslimanska i sl. imena nego samo imena koja imaju različito porijeklo i značenje. Evo npr. Zoran i Sabahudin imaju isto značenje.
IDOLOTARIJAMA NIKAD KRAJA