Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izručite Julijana, hoćemo password !
Ako moze ista ucinita ova podrska Assangeu...
britanski pravni sistem je poprilicno nemocan u ovom slucaju. svedska trazi izrucenje zbog istrage o navodnom silovanju. mozemo mi sad raspredati da li je bilo silovanja ili nije, ali britanski pravni sistem je primio zahtjev za izrucenje. ne moze britanski sudija sada praviti odluke i suditi prije nego se slucaj istrazi u svedskoj. samo u sistemima gdje sudstvo nije neovisno od politke moze se neko zastititi od istrage. sta bi po tebi britanci trebali uraditi? reci \"eto mi ne vjerujemo svedskom pravnom sistemu i pogazit cemo sve dogovore koje smo ikada sklopili sa svim drzavama\"?
Gdje je sada kraljicina sirina i razumijevanje? Svjesno odobravaju zlocin nad ovim covjekom. Nije mi samo jasno kako \"slobodarska\" svijest Britanaca nije stala u zastitu Assangea? Ili je to sve o naprednoj svijesti mladih u Britaniji samo naduvani balon....