Zbog presude Juliji Timošenko
0
Ugrožena integracija Ukrajine u evropski blok
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, bas mi je nesto zao, nije ko ona sto je ufatise u Ameriki. Ovu spengase kod kuce, kazu izacice kad je velki podrazavaju. Neka tako i treba. Pa rat se zavrsio evo 17 godina.
DEKLARACIJA O OSUDI KOMUNISTIČKIH ZLOČINA je 2006 usvojena u Domu Naroda FBiH
Ukrajinu će primit\' u lopovsku EU istog dana kad i Tursku. Dakle nikad. Što je i za jednu i za drugu zemlju najveća moguća blagodet. Potpuno je nevažno ko je formalno na vlasti u Ukrajini (američki ili ruski čovjek) jer sve tokove novca u toj državi čvrsto drže Rusi.
pop.ušim ja ovoj juliji timošenko slasno i duboko kao što bi i dijani buzaljko
sad im samo preostaje da se integrišu s nama,... i da uživaju
Ne heve vas Januković ni jedan posto. Vi bi da postavite sebi poslušne ljude i da države kao što je Ukrajina (oko 70 milijuna stanovnika) vrtite oko malog prsta. Ove noći neće moći, gospodo europski pljačkaši!
Joj jest propala ko mudo kroz pidjamu jbt...
je.b.em vam sve sta uradiste zeni ovim optuzbama.. gleaj jes grohnula od sikiracije, propala ko kauc.. a kakva je riba bila... cc :/