Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heheheheheheheh....mozda mu se Berlusconi nabacivao maloljetnoj kcerci...pa ovaj mu vratio...hehehehehehehehehe
jedan od dokaza da se i mafijasima drzavnicima moze desiti da prime udarac.... jedino ovi kod nas su nedodirljivi izgleda!
kakvom pesnicom. Kako tako gluposti valjate.
Udri ga Mehmede!!
@AKADEMIK - Pripadas li i ti gupi fasista i toj ideologiji cetnickoj?
koliko je samo Berlusconijevih aferima proslo nekaznjeno red je bio da ga neko makar spuca u usta i razvali mu labrnju, da hoce i ovaj nas narod doci pameti više pa da pocnu i naši politicari hodati razbijeni
JOJ JES GA MLATNO, SVAKA MU DALA!!! ;-) OVAJ BELUSKONI JE NAJSLIČNIJI ČETNICIMA.... ZATO ŠTO JE I ON FAŠISTA.... JEDNA JE TO IDEOLOGIJA ;-)
konacno dobio po njusci
Nalemati ovako sa \"crkvenim i dzamijskim rekvizitima\" trbalo bi nacionaliste koji podrzavaju svoje BRANITELJE, nece li doci pameti i razmisliti kuda ih vode, ili ce ostati ostatak zivota u svojim torovima i samo \"blecati\" kada to od njih BRANITELJI zatraze.. Ko god tvrdi da se prije rata nismo volili, ja znam da se nismo nikada ovako mrzili kao poslije rata, zahvaljujuci nasim BRANITELJIMA i OSLOBODIOCIMA.
Ma ovo je garant mu CIA spremila za ono u Londonu kad je vristao i sprdao se sa Obamom.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA TREBA NEKO DA OVAKO LUPI I ONOG SMRDLJIVOG EFENDIJU R.E.I.S.A C.E.R.I.C.A DA MU IZADJU NA NOS SVE SILOVANE DJEVOJCICE I DJECACI, ISKENJAM MU SE U VASLJIVU TERORISTICKU BRADURINU NA SRED BEGOVE DZAMIJE
NIJE ŠAKA NEGO SKULPTURA NEKE CRKVE. E, NOVINARSKOG MI RADA. stvarno ste loshi. bar kopirajte s BBC-a
talijanski dodik, ne zna se ko je veci kreten. nek ga je. nije to bolesnik, nego jedini pametan.
Đeš mi brata bem te bolesna
ipak je on drzavni premijer!!! dozivotni zatvor za ovog majmuna sto ga udari, a za premijera i njegoe gluposti neka odluči narod na izborima ako već nevalja. za svaku osudu!!!!