Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoti su svoje rekli na referendumu i obrukali se za sva vremena. Stotinama godina vodili borbu protiv engleske tiranije i kad je doslo vrijeme da odlucuju o svojoj sudbini, dobrovoljno se predali. Ne nose oni dzaba suknjice.
Škotska i Vels znači ostaju u EU.... Englezi polako uviđaju glupost ishitrene odluke ...
Odlican dokaz da moderna "demokratija" jednostavno nemoze funkcionisati. Najgora stvar u "demokratiji" je to sto glas budale vrijedi jednako kao i glas trezvene i pametne osobe, pitanje je samo bilo vremena kada ce pojedinci poceti tu manu da iskoristavaju, pa sad imamo Trumpa, Orbana, Borisa Johnsona i druge klovnove koji dobijaju izbore i dolaze na vlast....
Mene je samo strah da se malo ne zaluta kao kada su zadnji put slicne budale dolazile na vlast na krilima populistickih floskula i retardirane narodne mase (1930tih).
Evo kako se vadiš iz govana kad skontaš da si zasrao sa brexitom
Pobunili se Čović, predsjednik Velsa i Dodik, predsjednik Škotske, što Bakir, premijer Engleske želi da se otcjepi od EU.
Pardon, Bakir, premijer Velike Britanije naravno...
Škotski separatisti udaraju nisko!