Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbte pa ovaj ko da je iz gluhe bukovice, hahahahaah
kad je mogao muhamed pustinjski ye.ba.c moze i ovaj decko !! samo naprijed !!
Stvarno senzacionalno!!!!Nadam se da cemo imati prilike pratiti ovu glupu i nadasve ponovo glupu storiju!!!
Šta je tu čudno, pa udala se za čovjeka koji je bio slobodan, neoženjen, voljela ona njega, volio on nju! Kao da je smak svijeta, i vi iz Sarajevo X, a i njeni roditelji! Šta reći onda za Hefnera, što gladi maloljetnice u Pleyboyu?
velika stvar, izgleda ko da ima 45. sa 16 je vjerovatno izgledala ko da ima 30
glupi ste k\'o priglavak.
ako ovako nastave, sutra ce Bosanci kamenovati strance iz Bosne kao Talibanci, a preksutra ce ti isti stranci priznati RS, jel ti to ne smeta, meni smeta?
bez starca nema udarca
Odmori malo, rodjace! Kako se sam ne umoris od toliko gluposti?
mogu misliti sav se oznojio onaj jamakovic iz sarajevo-x da bi kako demonizovo napredne i obrazovane drzave :) a svaki dan na balkanu neko pokolje djecu nozem :D, to su ubaceni c3tnici ostavili bosnjacima da pisu :)