Roditelji šokirani
0

Udala se za učitelja koji joj je predavao kada je imala 11 godina

Sarajevo-x.com
Kimberley Callaway sa suprugom i sinom
Kimberley Callaway sa suprugom i sinom
Kada je Kimberley Pearce napunila 19. godina odlučila je napustiti porodični dom i živjeti s momkom. Njeni roditelji su bili iznenađeni, ali šok je uslijedio tek onda kada su saznali da je njen partner zapravo njen bivši učitelj koji ju je podučavao kada je imala 11 godina.

Kimberley Pearce, iz Kingsclerea u Velikoj Britaniji, koja danas ima 22 godine, započela je vezu sa svojim učiteljem još dok je imala 16 godina. Njeni roditelji su to saznali tek prije nekoliko godina, kada su se žalili direktorici škole koju je njihova kćerka pohađala.

Otkrili su da je školi prijavljeno "neprimjereno ponašanje" između učitelja i Kimberly tokom jednog školskog izleta, kada je njoj bilo 16 godina, no cijeli slučaj je bio zataškan s obzirom da je Kimberly ubrzo nakon toga napustila školu.

Britanka je vezu s učiteljem održavala nekoliko godina, a za 19. rođendan je odlučila sve priznati roditeljima i preseliti se kod 52-godišnjeg dečka.

Danas je 22-godišnja Kimberly udata za svog učitelja i s njim već ima sina. Međutim, njeni roditelji joj to još uvijek nisu oprostili.

Pokušavali su da odgovore svoju kćerku od udaje, prijetili su joj i na kraju je u cijeli slučaj umiješana policija. No, Kimberly tvrdi da je vezu s učiteljem započela kada je imala 18. godina, iako brojni poznanici navode da je to počelo mnogo ranije.

"Istraga je i dalje otvorena, a pojavili su se i novi dokazi, te će policija istražiti 'neprimjereno ponašanje' učitelja", potvrdio je glasnogovornik kantonalnog vijeća u Hampshireu, prenio je "Daily Mail".