Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako su slično radili nacisti kad su odvajali jevreje. A ujedno i sad jevreji rade nešto slično . primjerice ne daju u dzamiju al aksu mlađima od 50 godina
ne treba mu pasosh, na osnovu izgleda su ga odstranili, garant.
Frapiran sam
Novi Juzni Vels je u Astraliji, A juznni Vels je u Velikoj Britaniji.... jedan iz geografije...
@bicebolje svaka cast na komentaru, vise puta sam se vracala na pocetak clanka ne vjerujuci svojim ocima. ovi komentatori ispod ili nisu procitali clanak ili i njima treba dati jedinicu iz geografije.
BOYKOT TRUMP
Svugdje je to isto. Zbog grupe pojedinaca uvijek nastradaju posteni ljudi.
ovo je teska diskriminacija da ne kazem satanizacija.........
@ArgonautSorabD ne kontam sta hoces da kazes !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja davno pisah o tome... Bit ce toga jos...
Britanski muslimanski ucitelj… zbog ovakvog pocetka, ne cita mi se dalje.
da... to mu na celu pise
@ArgonautSorabD nemoj biti ignorantan, ako vec izlazes misljenje, potkrijepi ga sa cinjenicama. Razlog zasto je ime Muhamed ili Mohammed ucestalo je zato sto je vjerovanje u njihovoj tradiciji da to isto ime donosi srecu u porodici i da se barem jedno musko dijete treba zvati tako zbog iste tradicije a ne neke dominacije ili cega vec.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)