Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam naslov, kontam ovo opet nešto kod nas. Nek\' nismo jedini uglavnom
Svaka im cast ... tako treba i kod nas ... Raju iz Foče i citave Istocne Bosne treba smjestit u posebene razrede, koje ce ih odvajati od nas gradjana ... isto vazi i za papke sa Ilidze koji neprekidno dolaze u nas grad ! PODJELI ODMAH ! ODVOJI SE OD STOKE !
mutante jedini koji su doseljeni u BiH ste vi izrodi koji ste se slizali sa turcima...bljak... nece Bosna biti Islamska...NIKAD
u čemu je problem? pa mi smo za njih IZMISLILI aparthejd
Ovo se dešava u samo jednoj školi i mnoge je uzdrmala i šokirala u Norveškoj,a kod nas je svaka i osnovna i srednja škola gdje hrvati imaju vlast podijeljena odavno.Rezultate takvoga odgoja vidimo na stadionima i na ulicama.
Radi se o Imigrantima, a ne emigrantima!! Jesu emigranti ali za drzave porijekla. Za Norvesku i u Norveskoj su imigranti!!
koji ce ih*
NATO ce uskoro bombardovat Norvesku zbog ovog
klasicna novinarska nepismenost - cuj zbog sve vise emigranata - kako moze biti VISE EMIGRANATA U SOCIJALNO SKORO NAJJACOJ ZEMLJI NA SVIJETU HAHAHAHHAHAHAHA.... evo da vas poducim IMIGRANT = USELJENIK, EMIGRANT = ISELJENIK natakarim vas na spolovilo nepismene
I kasnije ce biti stranci se ne zele integrisati. A upravo je obratno : oni nas ne zele integrisati nego im trebaju cigani pa mi moramo tu ulogu preuzeti
nismo mi zrtva neuspjele politike nego ne-politike.
Ovi Skandinavci su velike naivcine i sada im se to obija od glavu. Prije 15-tak godina su se pravili da su humanisti i podcijenili su problem. Do skora su pricali kako ne treba ni jedna zatvorska kazna biti duze od 15 godina. A kad je onaj Breivik ono sranje napravio su poceli kukati kako ce dobiti malo kazne.
Pa mi smo drzava neuspjele imigrantske politike. Doseljeno toliko vlaha koji se nikad nisu integrirali u dreustvo, nego vec poslije 200 godina protjerali i pocinili genocid nad nama i stvorili vlastitu drzavu u drzavi
Trebaju sve zemlje uvesti da samo obrazovani ljudi mogu dobiti drzavljanstvo i duze vize, a ne da dodju desetine hiljada nepismenih da zive od socijale. Zamislie da se u BiH useli hiljade siptara i posto imaju naravno 8 djece u prosjeku posanu vecina i odjednom kazu izvinite ovo je nase sada mi smo vecina.
ovi skandinavci sve sami fašisti!