Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi nakon ovoga odgovorni jos i osnovao stranku,i nazvao bi je "stranka sigurnosti gradjana" Ovi kosooki su vazda najvise casti imali.
јбш ту част...кукавичлук....требо је бити човек, отић на суђење и погледат у очи родитељима настрадале деце....наставит живот са грехом....овако, ништа није научио.....Бог ће да га врати у некој нижој животној форми....
Pa nije ih covjek namjerno pobio, nego jednostavno nije mogao da podnese nesrecu do koje je doslo slucajno,sto jos vise daje tezinu njegovoj ljudskosti. Kod nas kada namjerno pobije ljude brani se nevinoscu,dovoljno je pogledati Karadzica i ostale beskicmenjake.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
16 budala manje
Pronadjen mrtav, i ocigledno je izvrsio samoubistvo skokom sa zgrade... A nije mogao biti bacen sa te iste? 16 mrtvih puta minimum 2 clana porodice je 32 covjeka kojima je neko mlad poginuo zbog tudje krivice/nemara, sto cini 32 covjeka koji imaju motiv da ga bace... Po aziji se pravo razvija trend namjestanja "samoubistava", pogotovo na Tajlandu... U najvecoj mjeri se smjesta strancima, ali izgleda da ni "domaci" nisu postedjeni...
Ma Amerika ga ubila,jer je bio Musliman ,nema druge.
Aj malo google nesto na engleskom, ili se drzis samo domacih portala i prica pijanaca ispred trgovina?
Nije tacno ja ga jutros vidio kod zelje na cevapima kaze upisao se na studije u Mostaru.
pa normalno...nisu oni zlatko.
Ovi Azijati baš imaju savjest. ljudi od obraza/morala.