Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno. Budala ukinu život djevojci koji joj je tek počeo. Nadam se smrtnoj kazni.
sto je najgore i njemu je ... sad će ga provesti u tvorza do kraja života i paziti na sapun , ili će ga spržiti an el .stolici ... e moj latino idiote
NIje ona Srpkinja. Ona je Bosanka. Samo je tamo rođena. Rodica mi je. Imala je svoj san, svoje želje. Uzeli su joj ga jučer. Nema sna.. nema nje... Teško je čitati ove komentare o tim nacionalnim s*anjima, a to je tvoj rođeni..
Moje saučešće...
I moje saucesce naravno!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nidje glupljih novinara nema nego u bosni i to u klixu,providni o balon,glavna poenta tekstova je da stavis provokativnu sliku i insinuiras naslovom na zakljucke i iniciras kilometarske komentare podgrijevati mrznju naravno islamofobiju,a da malo komentarisemo vas retarde u urednistvu,ne zaboravite i vi ste od krvi i mesa,nesto ste mi mnogo sigurni da vas likovanje nad tudjim nesrecama i ponizavanje svetinja nece dovesti mozda do licnih nesreca u porodicama ili iznenadnih bolesti jer ima Neko gore pa vodi brigu o svemu pa i o vama i motri,a poznato je da ste zesce sujeverni i bezboznici tako da zamislite se dobro da vam se ne vrate kakve nesrece,ono djete retard i slicno.ili moze sve za pare i show must go on...peace
Noliko guzatije ajkula u SAD-u a oni ljepotu ubuli.....ccccccccc prokletog naroda
ubijo je neki jesus
može bit da je ubiVena?
Kako može biti državljanka Srbije ako živi u Americi? Rođena u Srbiji, a zatim se preselila u SAD. Prije bih rekla da je državljanka SAD-a, a porijekolom iz Srbije.
@rajkan Imala je drzavljanstvo SAD jer je u Ameriku dosla kao 4-godisnja djevojcica sa roditeljima ... I upravu je UrbanaS! Novinari klix-a nikada ne urade research nego samo objave vijest 'copy paste' ... Puhar, who moved to the U.S. from Serbia with her family to escape the Kosovo War when she was five, appeared on the 21st cycle of the reality TV show but was eliminated in the 10th episode Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2968917/America-s-Model-contestant-19-boyfriend-murdered-drug-related-triple-homicide-North-Carolina-home.html#ixzz3SpJeVeu6 Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
pa i ako zivi godinama tamo, ne znaci da je dobila njihovo drzavljanstvo. dio texta koji si ovdje stavila samo govori o tome da se preselila iz srbije, ni tu je ne pominju kao amer.drzavljanku. ali heleneise, stupidno je pitanje "kako moze biti drzavljanka srbije ako zivi u americi"... kao da u svakoj drzavi na svijetu zive samo drzavljani te zemlje...nebulozno.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
meksikanci psihopate--
Strasno...jadni njeni roditelji 😓
Malo preseravate, Sama cinjenica da se vucala sa Meksikancima sa 19 godina, znaci da je bila velika 0 od cure, jer inace se od nase djece ocekuje vise a ne da se vucaraju sa meksama i crncima, a to je ona bas cinila. Drugo klix prenosi vijest kao da je zalosno a nije uopste toliko zalosno jer navodno razlog ubistva je zbog droge, tako barem pise TMZ i Charlotte Observer, a i ona sama je bila fukara nije ni srednje zavrsila radi problema sa drogom. Libo me racku sta cete sad svi reci al tako vam je kako vam je, Znam o cemu pricam.
"vucala se s meksikancima"?! kao ako se druzila, zabavljala, izlazila, zivjela s meksikancima (i vidim ni crnci nisu izuzeti) znaci da je losa osoba i zasluzuje smrt??? majke mi mile, ti nisi normalan. "od nase djece ocekuje vise a ne da se vucaraju sa meksama i crncima". sta se ocekuje od nase djece?! da ostanu ovdje, kao sljedeca generacija koja ce klati i biti poklana?! jer tako kako ti razmisljas o njima, mnogi drugi misle o "nama", mada ti i ja nikada necemo biti "mi", definitivno zivis u drugoj dimenziji. bas bih uzivala da cujes sta bijeli svijet misli o "zatucanim, agresivnim, glupim balkancima"...ne bi ti bilo drago ;) mada ti zatucan definitivno jesi.
E vidi na prvoj ima crvene oči, ko zecovi hebote...
Lijepi moji, Vi, koji ne vjerujete, i kojima sam ja sumnjiv, i sa tim da lažem... Ima Boga! Gospodin http://www.klix.ba/profil/rajkan i gospodin http://www.klix.ba/profil/pink-panter001 , Vama na dušu.. Ako biste to Vi tako odradili, to ne znači da bih i ja. Ne do dragi Bog nikome da ovo doživi, pa ni Vama, koji vidite samo neku korist..
Danas svaka dudlaca manekenka!
cura je samo rođena u Srbiji ali je iz Zenice
inace iz zenice bjezala od rata na kosovu? aferim. i bas je bitno to prokomentarisati za ubijenu curu...
NEKROFILIJA u PORASTU. Svi žele vidjeti FOTKE mrtve djevojke. MOLIM redakciju da OBJAVI još. (Kakva gadost...) R.I.P.
Moj život bez nje nema smisla , zaista dirljivo .