Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim dragog Boga da tvoju plemenitu dušu uzdigne u rajske bašte a porodici i prijateljima tvojim da podari strpljenje i ponos što su te imali i poznavali....
@Canyon Pravo zboris. Poslanikov daidža Hadži Blećak nije vjerovao u ribe koje pricaju, a koje je Allah Dz. poslao da ljudima ukazu na nuznost ribolova. Posto su bili u pustinji, a ribe bijahu pale sa neba, Hadži Blećak se nije udostojio da pripremi kakvu oazu, gdje bi se ribe mogle smjestiti. Eno ga sad Hadži Blećak u džehenemu. Muhamed a.s. se zalaze da mu smanje malo vatru, do clanaka, bezbeli. Malo humaniji pristup, a sve zbog riba.
@errorcode01 Moj gospodar najbolje zna!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sad ce glavonja Laktaski da upise u papire da je njezino dijete BOSNJAKINJA.
Sve sto treba da znate je da niko od ostatka svijeta ne daje svojoj djeci srpska imena. To vam sve govori i o nama, a i o Genocidasima. Pokoj ti dusi Jo Cox.
Dajte ba zena se prevrce u mezaru zbog ovakvih komentara sta vam je... RIP
Nek joj Allah dž.š. podari lijepi Džennet.
Pocivaj u miru plemenita duso.
Koga to interesuje...vidite kako lazljivci prolaze..
ova je neki naivac bila, teski....
@pasije popodne 1992 ne mislim ja da je ona naivna jer nije znala manipulisati istinom.. ona je naivna jer nije nista ni kontala.. ona je neki tip ovih social justice warriors..
@pasije popodne 1992 kad malo bolje razmislim... Social justice warrior: A pejorative term for an individual who repeatedly and vehemently engages in arguments on social justice on the Internet, often in a shallow or not well-thought-out way, for the purpose of raising their own personal reputation... Ona bi mogla da bude vrhunac karijere jednog ratnika za drustvenu pravdu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cifuti platili ubistvo 1000%.
Desnicari su najveca govna
@Remastered i ne bas..sve zavisi sta smatras desnicarima.. desnicar su u mnogo cemu progresivniji mislioci od ljevicara...ljevicari su utopiste.. proizvode sisteme koji propadaju..desnicari su pragmaticni..